Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évig tartó szingliség után kell elfogadni, hogy nagy valószínűséggel egyedül maradok?
Most vagyok 3 éve egyedül
Nem igazán járok sehova (home office munka), online meg lehetetlen ismerkedni értelmesebb emberrel..
Közben a elkezdődött a csalaď nyomás cseszegetés is..
A barátok meg lassan megházasodnak , elkopnak stb stb
Én meg egyedül szépen megöregszem.
31 N
Nem kell elfogadni. Lehetetlen online értelmes emberekkel megismerkedni? Nekem erről nem szóltak és sikerült! :D
Akárhogy nézzük, ha nem jársz igazán soha sehova, marad az online ismerkedés.
Én 26 év után se montam még le róla. Ugyan nem is teszek érte hogy jobb legyen de mindent a maga idejében.
26/f
Ha mindezek tudatában továbbra sem vagy hajlandó tenni magadért ezzel kapcsolatban, akkor meg is érdemled a magányt.
Egyedül rajtad múlik.
Nekem a legszebb éveim egyedül teltek.
Buliztam, táncoltam, pasiztam, barátnőkkel nyaraltunk.
35 évesen mentem férjhez, meg is bántam.
Kosz, rendetlenség és kB olyan mintha a gyerekem lenne.
Dolgozok, takarítok, ebből áll az életem.
Visszatekerném az időt és nem mennék férjhez.
Gondoskodjon mindenki saját magáról aki felnőtt!
Majd ha kellesz valakinek akkor rádstartol.
A nő választ.
Szóval ne üldözd a nőket.
Hát így lassan kezdhetsz megbarátkozni a gondolattal. Mondjuk én a helyedben nem zárkóznék el az online ismerkedéstől, HA nem vagy ronda (és/vagy antifotogén). Úgy azért összejöhet.
Ha ronda vagy, akkor meg mindegy. Én 33, ~10,5 éve full egyedül, nyilván sosem lesz már senkim, olyan csak a mesében van, mint amit a 8-as ír, hogy majd a semmiből betoppan az ajtón. Ha nem ismerkedsz/nincs hol rád találjanak (mint esetedben) vagy igen, de nem tetszel senkinek (mint esetemben), akkor semmi esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!