Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kielégít az álmodozás férfiakról és a valós hús-vér férfiak kiábrándítóak számomra, akkor felesleges kapcsolatba erőltetnem magamat?
23 éves, 100% hetero lány vagyok. Sosem volt párom. Valahogy sosem fogott meg senki. Lehet, hogy velem is van baj, hisz alig ismerkedem, sokszor kapásból elutasítom a másik nemet, ha ismerkedni próbálnak, lekoptatom őket.
A kinézetem jó, életem a párkapcsolati részt leszámítva rendezett.
Vágynék is egy kapcsolatra, de egész kistini korom óta annyit fantáziáltam filmbeli, színész, énekes, regénybeli, elképzelt férfiakról, hogy a valóság szinte kiábrándító. Mindig az álmaimhoz mértem a férfiakat és arra jutottam, hogy álmodozni sokkal jobban szeretek róluk, mint ismerkedni velük, vagy hallgatni a nyavalyáikat, alkalmazkodni hozzájuk, elviselni a hibáikat, ha valamiért beszólnak vagy nem értenek velem egyet. Nekem ez valahogy a hátam közepére se hiányzik. Nemrég költöztem el otthonról, tökéletesen megvagyok egyedül és a képzelt párkapcsolat(ai)ommal. Dolgozok, sportolok, megyek ide-ide, de közben nem igazán érdekelnek az emberek. Sokkal jobban élek a fejemben. Tudom, hogy így elszalad mellettem az élet, de ha az élet fele olyan jó sincs, akkor mit veszítek?
Igen fiúk, tudom, hogy én sem vagyok tökéletes, ne is keressem azt a férfiban. Nos, nem is keresem, nem is várom el. Tudom, hogy senki se az, ezért le is tettem róluk. Nekem elég a magam gondja.
Családot nem akarok, így az nem fenyeget, hogy a képzeletem nem ejt teherbe. :D
30 a pszichológus is kevés ehhez
Én voltam már többnél is, az első annyira amatőr volt, olyan volt mintha a szomszéddal beszélnék…
Ezzel nem lehet mit kezdeni
Elmondom hogy kizárólag fiktív karakterek tetszenek, erre ő mond valamit hogy nem tudhatjuk ők milyenek, vagy hogy ők nem igaziak
Erre én csak annyit mondok, hogy én ezt felfogom, ettől függetlenül ma hazamegyek és ugyanúgy folytatom a filmeket a fejemben…
És nem, nem fogom majd kinőni ha nagy leszek, mert 30 felett ugyanúgy csinálom mint 16 évesen…
Az a “tanács” meg hogy jojjek össze olyannal aki engem akar de én nem vonzodom hozza, a legdurvabban lelek ölő, mert amint irtam, előbb ennek egy útszéli döglött tetembol, minthogy lefekudjek olyan férfivel, aki nem vonz úgy hogy elvesztem tőle az eszem
Pedig húst sem eszem, mert megérzem a szagát és attól is okádok… ez van
Drog és alkohol fuggosegbol előbb van kiút mint ebből.
Húha
Minőségi pszichológus lehet ha annyit sem mersz neki elmondani hogy a gyakorira is kiirod a bajod és itt vagy egész nap :SSS
Tudja :D
Egyébként olyat keress aki jungi vonalat követi. Ott nag yhangsúly van fektetve az ember imaginálásának, így az álmodozás eszköz lehet a megértésre, fejlődésre.
Jah tehat te olyan fennkölt ember vagy hogy az én bajom már annyira alja dolog, hogy nagyon durva lenne ha a pszichodoki összekötne veled
Wow
Nem tudtam kivel állok szemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!