Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a probléma azzal konkrétan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a probléma azzal konkrétan ha valaki hírességekről ábrándozik?

Figyelt kérdés
Úgy értem nem 10-12 évesen, hanem adott esetben 25-30-35 évesen. Nem értem, mi ebben a probléma? Csak mert rengetegen elítélik.

2024. jún. 6. 01:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%

Mert nevetséges. Soha be nem teljesülő vágyálmok kergetése. Gyerekes. Meg mert egy nem létező személyről ábrándozik az ilyen. Gondolj bele: nem ismered az adott hírességet, de felépítesz egy képet a fejedben arról, hogy milyen valójában. Ami általában köszönőviszonyban sincs a valósággal. Csupán egy idealizált, mézes-mázas kép. Vagy csupán a külsejéhez vonzódsz. Ez sem sokkal jobb. Szóval összességében fikció, önámítás az egész.

Én nem ítélem el. De nem tudom komolyan venni az ilyen embereket.

2024. jún. 6. 01:54
 2/14 A kérdező kommentje:

És ez mivel másabb, mint mikor teszem azt az egyetemen tetszik meg valakinek egy random csaj/pasi? Őt ugyanúgy nem ismeri, és sok esetben pont ugyanannyira elérhetetlen mint egy híresség.

Arról nem is szólva, hogy a másik fő kritika az, hogy egy hírességnek teljesíthetetlen elvárásai lennének. Csak ez se igaz, mert manapság egy átlag terézvárosi Kovács Zsófikának (random név, bocsi ha valakit pont így hívnak) ugyanolyan elvárásai vannak (Lamborghini, luxusvilla, évi 12 nyaralás a Karib-tengeren) mint teszem azt egy Selena Gomeznek ami elvárása.

2024. jún. 6. 01:57
 3/14 anonim ***** válasza:
19%
Tulajdonképp magyarázhatod ahogy akarod, meg olyan ábrándokat követsz, amilyet csak akarsz. A Te életed. De a véleményemen nem változtat.
2024. jún. 6. 02:00
 4/14 anonim ***** válasza:
22%
Igaza van 1-3-nak.
2024. jún. 6. 03:12
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
Mások számára ez nem probléma, de az álmodozó, fantáziálgató ember ezáltal csökkenti a való életben létrejövő párkapcsolat esélyét. Van neve is maladaptív álmodozás, amiben a maladaptív azt jelenti, hogy káros szokással váltunk fel egy hatékony megküzdési stratégiát.
2024. jún. 6. 06:51
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

Elítélik... Ez a szó ide nem illik. Mindenki arról ábrándozik, akiről akar. Mindenre van esély, mert miért ne...? De azért lássuk be, sokkal kevesebb. Meg hát... én pl. nem jönnék össze híres emberrel, mert nem passzolna az életvitelünk.

Az én elvárásaim meg minden, csak nem autó, meg villa... meg ilyen anyagi hülyeségek.

42/N

Tökéletesen boldog vagyok a Kedvesemmel, aki felér bármelyik celebbel :-D

2024. jún. 6. 07:54
 7/14 anonim ***** válasza:
50%
Azért mert ez tini életkori sajátosság,amit felnőtt korra egyszerűen kinő az ember. Persze folytathatod életed végéig,de ne csodalkozz,ha valaki fura szemmel néz rád, hiszen infantilis dolog ez
2024. jún. 6. 07:58
 8/14 anonim ***** válasza:

Inkább az a baj a vele, hogy az ember feleslegesen álmodozik, mert szinte elérhetetlenek. És ha kb akárkit megkaphatnak a hírességek mai világban, akkor miért pont téged néznének ki? Már bocsánat. De ez nem te ellened szól, ez ugyanúgy rám is vonatkozik, meg bármelyik közemberre. Feleslegesen reménykedik, az ember és ezáltal saját magát fosztja meg az élettől kvázi, hogy a saját életét élje és boldog legyen. Amit írtál, hogy kovács zsófikának is ugyanolyan elvárásai lehetnek mint Selena Gomeznek, tudnád először zsófika kívánságait teljesíteni ha tényleg ilyen kívánsága van hogy Lamborghini meg luxus? Nem. Akkor egy sztárnak? Akinek lehet mégnagyobb? Azt sem.

Annyi minden más boldogság és örömforrás létezik, és ha ezeket valaki azért nem veszi észre, mert egy lehetetlen álmot kerget, azzal valami nagy baj van.

2024. jún. 6. 09:33
 9/14 anonim ***** válasza:
Ezzel nincs semmi baj, míg másokat nem teszel tönkre vele, tehát pl párkapcsolatban nem hasonlítgatod a párod hozzá, amúgy meg ajánlanám egy pszichológus felkeresését.
2024. jún. 6. 09:58
 10/14 anonim ***** válasza:

Inkább csak nevetséges, amikor még bőven középkorú emberek is ezt nyomják és Kovács Géza tényleg hisz benne, hogy XY modellel majd összejön, vagy az amcsi nőknél ez látványosabb koncerten/hírességek közelében előadott visongást eredményez. 10 éve láttam valamelyik gagyi alkonyatos film "sztárjainak" vonulását és ott visított az első sorban pár ilyen öregasszony. Röhejes.

De Gyurcsány meg Orbán rajongó öregek is tudnak ilyet, elég bizarr. A sztároknál még csak-csak érteni, de két rabló politikus esetében ez beteges.

2024. jún. 6. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!