Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a probléma azzal konkrétan ha valaki hírességekről ábrándozik?
Figyelt kérdés
Úgy értem nem 10-12 évesen, hanem adott esetben 25-30-35 évesen. Nem értem, mi ebben a probléma? Csak mert rengetegen elítélik.2024. jún. 6. 01:48
11/14 anonim válasza:
Mert egy álomvilágban él, ha semmit sem tesz érte, hogy meg is valósuljon pl.: egy találkozó vele, vagy elérje az ő szíínvonalukat.
12/14 anonim válasza:
20 évesen még voltak ilyen ábrándjaim, még önmagammal kapcsolatban is, aztán rájöttem hogy totál hülyeséget csinálok.
13/14 anonim válasza:
Sztem addig nincs vele gond, amíg teljesen tisztában van vele, hogy ez egy ábránd csupán, és nem megy át beteges rajongóba. Persze, lehet olyan következménye is, hogy egy jobb kapcsolatkezdeményt utasít el, mert jaj, az a pasi / nő nem olyan, mint Brad Pitt / Gal Gadot, de ezt nem tartom akkora súlyos problémának. Max. akkor érdemes egy pszichológust felkeresni, amikor úgy érzi az illető, hogy magányos, de nem tud a híresség-álomképéről "leszokni".
14/14 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen értem amit mondtok, csak azt az egyet nem, hogy miért rosszabb ez, mint "hétköznapi" nőkről ábrándozni. Nekem az élet már közel 30 év alatt bőségesen bizonyította, hogy a teljesen átlagos, hétköznapi, korombeli magyar lányoknál is pontosan ugyanakkor esélyem van, mint Gal Gadotnál, kerek 0%. Akkor meg már miért ne inkább olyanról ábrándozzak aki tényleg jó nő? Ha úgyse érhető el, akkor tök mindegy, nem?
2024. jún. 28. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!