Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme foglalt férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme foglalt férfi után sóvárognom?

Figyelt kérdés

Tudom, h ő is szimpatizál velem, csak hát van barátnője.

Viszont soha semmit nem mond róla- így nem.tudom mennyire lehet komoly..

2024. jún. 20. 18:16
A kérdező szavazást indított:
Igen , lehet esélyem nála
Nem
44 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Ha van is esélyed én hagynám a helyedben. Gondolj bele, ha te el tudod venni a barátnőjétől, akkor tőled is simán elveszik majd.
2024. jún. 20. 18:18
 2/20 anonim ***** válasza:
33%

1

A logikád mentén ha valaki szakított már a barátnőjével az veled is fog...

2024. jún. 20. 18:19
 3/20 anonim ***** válasza:
84%

2

Ettől függetlenül nem írt hülyeséget.

Ha valakit el tudsz csábítani mondjuk egy munkahelyen és esetleg otthagyja érted a pasiját/nőjét, az nyilván jó érzés neked, de indikátor arra vonatkozólag is, hogy ha jön nálad jobb, akkor te is erre a sorsra fogsz jutni.

Márpedig jobb, szebb, okosabb mindenkinél van.

A megcsalás tulajdonképpen ugyanez a séma. Az egy döntés.

Ha valaki megcsal téged, az megcsalna bárkit, tehát azt is akivel megcsalt. Jobbnak gondolt valakit, ezért megcsalt. De mint írtam, jobbat mindig találsz...

A szerelem pedig nem egy élethosszig tartó folyamat. Az egy idő után elkopik. Ha valaki ezért megcsal, meg fogja azt is csalni, akivel addigra szintén elkopott a szerelem.

Ezek sémák. Ha valaki egyszer megüt, lehazudhatja a csillagokat is az égről, másodjára is meg fog ütni ha úgy adódik...

2024. jún. 20. 18:34
 4/20 A kérdező kommentje:

1#

Én nem elvenni akarom őt a barátnőjétől.

Magamból indulok ki,vagyis nekem is volt anno egy párkapcsolatom , amiben boldogtalan voltam és csak akkor engedtem el, amikor jött valaki más, aki megfogott..

Nem csaltam meg az exem, jés végül nem is lett semmi az új " jelölttel".

Szóval ki tudja ez a férfi is , mennyire van harmónikus kapcsolatban..

2024. jún. 20. 18:38
 5/20 anonim ***** válasza:
56%
Megpróbálni szerintem mindig érdemes ha azt érzed valakit nagyon tudnál szeretni.. aztán majd a másik dönt. Lehet ti sokkal jobban összeilletek mint a barátnőjével, annyiféle kapcsolat van és sokszor csakúgy együtt vannak az emberek a semmiért.
2024. jún. 20. 18:38
 6/20 anonim ***** válasza:
75%

4

De, elvenni akarod, konkrétan erről szól a kérdés. Ha nem akarnád, nem született volna meg a kérdés, pláne nem "álmodozás" hashtaggel.

Ha valakinek érsz annyit a szemében, az magától is lép, nem kell noszogatni, pláne nem egy férfit.

Attól mert szimpatizál veled, esetleg tetszel neki még nem feltétlen érsz neki annyit mint a barátnője. Melletted tetszik még neki 10 másik nő is, ez alapjában véve semmit nem jelent.

2024. jún. 20. 18:42
 7/20 anonim ***** válasza:
55%

3

Értem a logikát, de ugyanennek mentén az is elmondható, hogy ha egy férfi elhagy egy nőt, az mindegyiket el fogja hagyni.

Összességében akkora marhaság, mint a ház.

2024. jún. 20. 18:43
 8/20 anonim ***** válasza:
73%
Értelme nincs, ezt biztosan belátod, viszont az elengedést nem lehet tudatosan erőltetni. Én 1 éve vagyok ebben, sajnos amíg nem jön senki, aki felül tudná múlni őt és be is teljesülhet vele, addig nem fog menni. Persze nem teszek semmit, csak egymásra nézünk és köszönünk, amikor találkozunk, de ha nem találkozunk hetekig (volt ilyen), akkor sem enyhül, talán még rosszabb is, szóval az elkerülés sem megoldás. És hadd ne mondjam, ultra szívás, hogy ha jön is valaki, az is foglalt...
2024. jún. 20. 18:45
 9/20 anonim ***** válasza:

2

Nem mindegy miért szakított.

2024. jún. 20. 18:53
 10/20 anonim ***** válasza:
81%

7

Hát de nem mindegy hogy elhagyott valakit, vagy valaki miatt elhagynak.

A kettő között Makó-Jeruzsálem távolság van jelentéstartalmilag.

Csak példaként: nővérem elszeretett egy házas faszit, akinek az akkori nőjétől volt 1 gyereke. Meg mellette van még 2 gyereke, 2 különböző nőtől.

Nővérem is szült neki kettőt.

Most ezek után te szerinted mennyire lesz visszatartó erő a faszinak hogy szültek neki 2 gyereket? Úgy, hogy már előtte volt 3, 3 különböző nőtől, és a testvérem is úgy szerette el mástól. Szerinted mennyire biztos az, hogy tesómtól nem szeretik el ezt az embert? 😀

Te melyik embert engeded el férfi/nő társaságba nagyobb bizalommal? Azt, akiről tudod hogy más kapcsolatban kavart a másik nemmel, vagy azt akiről tudod hogy bár volt jó pár sz.r kapcsolatban, azért annyi volt benne hogy nem lépett félre?

2024. jún. 20. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!