Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ismerkedni, ha putriban élek?
31 éves vagyok, sokáig albérletben éltem, aztán nemrég örököltem egy vidéki kis romos házat, és ideköltöztem. Elég rossz állapotban van, salétromos/penészes falak, néhol még kormos is az ócska vaskályhától. Régi fa ajtók/ablakok, a hálószobában pedig padló sincs, csak a pucér betonon járkálok. Szóval csúnyán le van lakva, és csak egy szűk baráti kört szoktam vendégül látni néha, mert mindenki más előtt szégyellem. Felújítás sem esedékes a közeljövőben, mert még 7 évig fizetnem kell a hitelt, amiből kivásároltam az öcsém.
Ilyen körülmények között hogyan lehet ismerkedni? Ha össze is jönnék valakivel, nem titkolhatom a végtelenségig, hogy rosszabb helyen élek mint a nyócker.
Felépíted előtte a szitut.
Mielőtt odaviszed a nőt, elmondod hogy most örøkölted a szeretett nagybátyádtól, most fogod felújítani és palotává építetni.
A nőnek nem kell tudnia a valós helyzetét.
Ez inkább hangzik bontásra érettnek, mint felújítandónak.
A penészes, salétromos falak arra utalnak, hogy valahol áznak a falak. Vagy fentről (tető), vagy lentről. Ha 7 évig hozzá se nyúlsz, akkor a fejedre fog dőlni. Vagy összeszedsz egy jó kis tbc-t. A saját érdeked, hogy minél előbb elkezdd rendbe tenni, mert ez a környezet baromi egészségtelen.
Például ott van a szűk baráti kör, sok kis dolgos kéz...
Kezdetnek egy egészségügyi festés, sima fehér mésszel, csodát tud tenni. Annyira nem is drága, hogy ne lehetne ennyire beruházni.
Jelenleg ne azzal foglalkozz, hogy idegen nők mit szólnak majd. Hanem a saját egészséged érdekében lépj!
Ismerkedés közben nyilván szóba kerül, hogy ki hol lakik, stb. Elmondod nagyjából mi a helyzet.
Egyébként ki tudod festeni, a festék 10-20ezer Ft, az is sokat segít.
Vidéki kormos, romos, penészes, salétromos ház, aminek a felét még 7 évig törleszted? Miért vetted meg?
Konkrétan veszélyezteted évekig az egészséged és testi épséged, mintha csak egy telket vettel volna vidéken...
Semmi értelme nem volt odaköltözni így.
Ismerkedni attól még így lehetne... De tuti, hogy a másik fél nem fog odaköltözni. Márpedig a 7 év sok idő. Erre kellett volna előbb gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!