Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme ismerkedni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ismerkedni, ha putriban élek?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok, sokáig albérletben éltem, aztán nemrég örököltem egy vidéki kis romos házat, és ideköltöztem. Elég rossz állapotban van, salétromos/penészes falak, néhol még kormos is az ócska vaskályhától. Régi fa ajtók/ablakok, a hálószobában pedig padló sincs, csak a pucér betonon járkálok. Szóval csúnyán le van lakva, és csak egy szűk baráti kört szoktam vendégül látni néha, mert mindenki más előtt szégyellem. Felújítás sem esedékes a közeljövőben, mert még 7 évig fizetnem kell a hitelt, amiből kivásároltam az öcsém.

Ilyen körülmények között hogyan lehet ismerkedni? Ha össze is jönnék valakivel, nem titkolhatom a végtelenségig, hogy rosszabb helyen élek mint a nyócker.

jún. 16. 04:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinelg latott benne lehetőseget, jobban mint amiben benne ült.
jún. 16. 09:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Hogyhogy minek vettem meg?? Mert olcsó volt, és a fele egyébként is az enyém. 7 év nem olyan sok, ha rendes piaci áron kellett volna megvenném, akkor legalább 20 évig fizethetném. Azt hiszitek, hogy egyedül pikk-pakk össze lehet kalapozni egy ház árá? LoL. Nézzetek szét az ingatlanpiacon. Mások 50 évig fizetnek lákáshitelt.
jún. 16. 11:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva a nők többsége sztem előbb választana egy férfit egy igényes albérlettel, mint vkit, aki egy ilyen putriban lakik... vagy... hát van az a típus, akinek ez jó lenne, de gondolom, te ennél "fullosabb" nőt keresel (kiskoszos szutykos vidéki liba, aki igénytelen, ápolatlan, közmunkásnak sem vették fel, rosszabb esetben 1-2 purdé már van). Oké, 7 év múlva lehet belőle jobb, de senki nem egy ígéretért ismerkedik bárkivel.

Persze, lehet, találsz vkit, akinek ez így oké, de az esélye elég kevés. Ha neked akkor van értelme ismerkedni, ha garantált a siker, akkor sztem egy pár évig hanyagold.

jún. 16. 21:48
 14/18 anonim ***** válasza:
51%

Rendes piaci áron nem ezt vetted volna meg.

Öcséd sem véletlenül szabadult meg tőle.

Csajozást engedd el. Valószínűleg amúgy sem sok szabad csaj van a környéken, család alapításra nem vagy helyzetben, szexelgetni meg találnak száz másik pasit.

jún. 16. 21:57
 15/18 gabor49 ***** válasza:
ha egy csaj aranyos helyes engem nem érdekel hogy putriba stb él 50/f
jún. 17. 04:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy van egy házad. Lehet, nem is olyan rossz, mint ahogy a többiek lefestik. JÓl tetted, hogy nem albérletezel tovább. Lehet, hogy egy nagyon jó kis házat lehet majd belőle csinálni. Ne érdekeljen, hogy mit szól hozzá a nő.
jún. 17. 14:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Csak olyan nővel ismerkedj, aki kifejezetten szereti a vidéki életet. Az fog örülni egy "putrinak" is, ha növényeket termeszthet, állatokat tarthat, lehet kutyája, kertje, a gyereke jó levegőn nőhet majd fel. Sokan cserélnének veled.
jún. 17. 15:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Neked küldöm: [link]
jún. 17. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!