Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek mi értelme van?

Figyelt kérdés
Volt egy szexkapcsolatom. Jó volt, de egyéb körülmények miatt annyiba maradt. A férfi azóta is írja hogy majd találkozunk, milyen jó lenne találkozni stb. Viszont sose hív el, hogy találkozzunk. Meg semmi ilyen csak időnként leírja ezt. Ennek így mi értelme van? Én már tovább léptem, csak nem értem ennek a miértjét.
2024. jún. 6. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert azt próbálja puhatolni, hogy vevő vagy e még rá. Mivel kérdést is kiírtál róla, ezek szerint igen. Ha valóban tovább léptél volna, egyáltalán nem érdekelne, hogy mit miért csinál.
2024. jún. 6. 09:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Mint férfi már nem érdekel, csak az érdekelt volna mi játszódik le benne, miért csinálja ezt. Még korábban nyitott lettem volna rá, h találkozzunk. De akkor is mindig csak mondta meg írta h majd találkozunk, de akkor sem hívott el h akkor most ezen vagy azon a napon találkozzunk.
2024. jún. 6. 09:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért csinalja, mert tesztel téged, ennyi. Ez az egojarol szól.
2024. jún. 6. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!