Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hogyan reagáltok, ha a pasitok kocsmázós estre megy a haverokkal?
Figyelt kérdés
Zavart titeket, hogy nem együtt töltitek az estét?okt. 24. 10:49
61/68 anonim válasza:
Akinek unalmas pár korsó sör felett beszélgetni egész este, az értelemszerűen nem megy pár korsó sör felett beszélgetni egész estére, hanem izgibb programra megy. 🤷♀️
62/68 anonim válasza:
61
Témánál vagyunk. Te olvasni tudsz? Kocsmázás címen nem csak böfögni lehet a haverokkal, én ezt fejtettem ki.
63/68 anonim válasza:
Gondolom valakivel összekevertél, én egy szót se írtam semmilyen böfögésről.
64/68 anonim válasza:
Pro tipp kérdező: ne zaklasd, ne hivogasd had élvezze ki a külön töltött időt.
65/68 A kérdező kommentje:
Nem mindegy az sem, hogy milyen haveri társaság. Ezek pont nem bulisak, hanem chillezős dumálgatós emberkék, akiknek nem életstílus valami technora nyomni reggelig. Igazából eltelik már az az egy est, a hétvégét úgyis kettesben töltjük.
okt. 24. 18:51
66/68 anonim válasza:
"/65 A kérdező kommentje:
A sörözgetős, dumálgatós est teljesen rendben van, de mi a helyzet akkor, ha utána átmennek valami partyra és hajnalig buliznak?"
Eddig csak baráti sörözésről volt szó. Mostmár hirtelen "ereszd el a hajam" buliról.
Most akkor mi az igazság, kedves kérdező?
67/68 A kérdező kommentje:
66. Azt csak hipotetikusan kérdeztem, hogy mi van, ha a sörözés átmenne buliba, ki hogyan reagálna?
okt. 24. 21:23
68/68 anonim válasza:
Akkor jó bulizást neki. Basszus, nem vagyunk összenőve, bízni meg bízok benne, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!