Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti hogyan reagáltok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti hogyan reagáltok, ha a pasitok kocsmázós estre megy a haverokkal?

Figyelt kérdés
Zavart titeket, hogy nem együtt töltitek az estét?

okt. 24. 10:49
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
73%
Inkább barátai legyenek, ne haverjai. Ember legyen.
okt. 24. 11:21
 12/68 anonim ***** válasza:
27%

Csak züllött emberek járnak kocsmába.

Össze se jönnék olyan emberrel akinek erre igénye van.

okt. 24. 11:25
 13/68 anonim ***** válasza:
64%

#8 Azt mondtam, MÉG olyanabb. Nem azt, hogy amúgy nem az.

SZÖVEGÉRTÉS!!!

#7 vagyok

okt. 24. 11:27
 14/68 A kérdező kommentje:
Kocsmázás alatt ritkán látott barátokkal való sörözést értettem.
okt. 24. 11:32
 15/68 anonim ***** válasza:
64%
A sörözés belefér, de ne tökrészeg legyen ám. És nem havonta járjon el. Tudassa, hogy kb. mikor jön haza.
okt. 24. 11:35
 16/68 anonim ***** válasza:
41%
Aluliskolázott barátaink a kocsmázást csak valami hányásszagú falusi késdobálóban történő teljes letészegedésként tudják interpetálni... Mindenki más tudja, hogy ez akár egy teljesen kulturált, jó hangulatú iszogatás is lehet a barátokkal.
okt. 24. 11:36
 17/68 anonim ***** válasza:
24%

#16 Én is ezt gondolom.

Beülnek egy normális sörözőbe/pubba, megisznak pár sört és beszélgetnek.

Ezzel szerintem az égvilágon semmi gond nincs, akár havi rendszerességgel sem.

Aki meg az írta, hogy menjen inkább bulizni, mint "kocsmába"...Szerintem egy bulizás alkalmával sokkal több alkohol szokott fogyni,.mint egy sima beülő sörözésnél. Fuck logic.

okt. 24. 11:57
 18/68 anonim ***** válasza:

Egy kezemen meg tudom számolni, hogy évente hány ilyen alkalomra megy el, szóval még örülök is, hogy végre elmegy társaságba.

Nem zavar az sem, hogy ha egyedül vagyok otthon, de ha sikerül úgy szervezni, akkor lehet, hogy én is elmegyek valahova.

okt. 24. 12:08
 19/68 anonim ***** válasza:
41%

17

Rosszul szocializálódott emberek... Azt hiszik, hogy az alkoholfogyasztás egyetlen módja az, hogy hányásig iszod magad. Emiatt aztán vallásosan rettegnek minden olyan eseménytől, ahol az emberek alkoholt fogyasztanak, netán még a hatását is megérzik kicsit.

okt. 24. 12:12
 20/68 anonim ***** válasza:
25%

"Azt mondtam, MÉG olyanabb. Nem azt, hogy amúgy nem az."

Értettem. Akkor szeret igazán, ha részeg. Józanon csak takarékon ég.

okt. 24. 12:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!