Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hogyan reagáltok, ha a pasitok kocsmázós estre megy a haverokkal?
Figyelt kérdés
Zavart titeket, hogy nem együtt töltitek az estét?okt. 24. 10:49
21/68 anonim válasza:
Én soha nem ittam, de nekem a részegség nem oké. Kocsma, pub, nem érdekel, milyen fancy nevet adnak neki, részeg embereket produkál.
Plusz pasik együtt... nem nagyon kéne egymás rosszba vinni. Mindegyik haveri körben van egy abszolút szar ember, akinek lemennek a szintjére. Nem kéne, hogy ezek bogarat ültessenek a fülébe.
22/68 anonim válasza:
21
Nem irígylem a barátodat... Meglehetősen buta és előítéletes, amit itt előadsz.
23/68 anonim válasza:
#20 Te nagyon ostoba vagy! Kár veled vitáznom!
24/68 anonim válasza:
22, nekem azt mondták, olyan embert kell választani, amilyenre vágyom, és nem a meglévőt alakítgatni olyanra, amilyenre szeretném. Nekem ez sikerült. 🤷🏼♀️
25/68 anonim válasza:
#20 Amit írsz, azt sehol se írta senki!
26/68 anonim válasza:
Aha, személyeskedés. Nem az én faszimnak kell söröcske, hogy ki merje teljes egészében mutatni az érzelmeit.
És milyen büszkén vigyorogva dicsekszik ezzel a rohadt szomorú dologgal.
28/68 anonim válasza:
26 Neked nehezedre esik a szövegértés?
29/68 anonim válasza:
Pontosan értettem. Ezt írtad. Szeretget, de piásan jobban kimutatja.
30/68 anonim válasza:
29
Nem én írtam, csak veled ellentétben képes vagyok értelmezni egy szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!