Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van párotok, aki szokott rendszeresen bulizni járni, vagy egymaga vagy haverokkal: nem szoktatok féltékenyek lenni, vagy aggódni?
Ha lejár diszkóba, fellépésekre, koncertekre, vagy fesztiválokra, mint a Sound vagy a VOLT, nem szoktatok aggódni attól, hogy esetleg iszik (hisz ez buliban nem ritka), és félrelép? Akár az alkohol miatt. Vagy teljes a bizalom ilyen helyzetben is?
És ahol 100%-os a bizalom és nincs aggódás soha, egy ilyen szituban sem, ezt hogyan sikerült elérni?
A rengeteg szemetseg ota elkezdtem gozerovel pasizni. Na azota nem hivogatom,amikor rendszeresen minden heten este 22.00-ig az anyukajansl van.. Meg,h a baratjahoz atoltozve megy es ottmarad 22.00-ig vagy tovabb rendszeresen,amikor hajnalban kel.
Meg nem csaltam meg,de mar elfogyott a turelmem,h a szexszel zsarol. H nem akarja.
Ha rendszeresen pasizol es csalod,akkor te leszel s tokeletes bno,aki sose feltekenykedik. Egy bnom is ezt csinalja.
N
"Ha rendszeresen pasizol es csalod,akkor te leszel s tokeletes bno,aki sose feltekenykedik. Egy bnom is ezt csinalja."
Erről hadd ne mondjam ki a véleményem. Amúgy te még nem hallottad, hogy a gondokról beszélni kell? Ha meg nem juttok dűlőre, akkor lépni kell tovább, nem félre.
Én sem tartok a megcsalástól. Egyrészt mert mindig mindent megbeszélünk,akármi van. Nincsenek elvarratlan szálak. A másik,hogy nincs igényünk több emberre. Valahogy egyikűnk sem vágyik többre. Ehhez jön,hogy sem én,sem a párom nem vagyunk nagy élvezet falók. Nem az a típusú ember vagyok aki kis kalandokra meg ehhez hasonló dolgokra vágyik,ő sem. Ezek miatt nem a megcsalástól féltem,hanem,hogy történik vele valami. Mondjuk sérülés..
18/L vagyok,párom 18/F
Nem igazán. Legtöbbször együtt megyünk iszogatni, bulizni, de ha nem, akkor sem szoktam izgulni.
Egyrészt, ha meg is csal, nagyon nehezen fog találni nálam jobb csajt, és ezt ő is tudja. (Nem feltétlen külsőre, hanem úgy minden tekintetben, rendszeresen hangoztatja, hogy mekkora főnyeremény vagyok) Azt is tudja, hogy ha a pillanatnyi szórakozásért kockáztatja a kapcsolatunkat, én ott hagyom, mint a huzat, mert magamat jobban szeretem a kapcsolatunknál.
Másrészt meg közös a baráti társaságunk, ha bulizni megy, ismerősökkel megy, sokan közülük nekem is közeli barátaim, előttük úgyse fog megcsalni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!