Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti hogyan reagáltok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti hogyan reagáltok, ha a pasitok kocsmázós estre megy a haverokkal?

Figyelt kérdés
Zavart titeket, hogy nem együtt töltitek az estét?

okt. 24. 10:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:

Köszönöm, #30-as.

Tényleg nem írtam ilyet, ez a hülye a saját gondolatait vetíti ki rám!

okt. 24. 12:32
 32/68 anonim ***** válasza:
0%

Ezek alapján, ha az alkohol a legkisebb hatással is van rád, akkor szar ember vagy.

Tehát ha alkohol hatására kicsit nyitottabb és barátságosabb leszel, akkor józanul értelemszerűen egy mogorva, zárkózott seggfej vagy.

Ha beszédesebb leszel, akor nyilván antiszociális vagy nélküle.

Ha picit érzelmesebb leszel, akkor természetesen egy érzéketlen fatuskó vagy józanul.

Na most aki ezt gondolja az vagy autista és nem érti az emberi természetet, vagy kisgyerek, aki nem érti az alkohol működését vagy szimplán troll.

Az alkohol felerősíti a MÁR MEGLEVŐ személyiségjegyeket.

Ugye egy alkohol hatására agresszív emberről sem gondoljuk, hogy úgy amúgy ő maga a Jézusba oltott Buddha. Ellenkezőleg... Aki részegen agresszív, az józanul is az.

okt. 24. 12:39
 33/68 anonim ***** válasza:
24%
Sokan hozzámentek a faterjukhoz.
okt. 24. 12:39
 34/68 anonim ***** válasza:
31%

#21 Kultúrált alkoholfogyasztásról hallottál már?

Akit meg felnőtt létére "bele lejet vinni a rosszba" az egy gyenge, jellemtelen ember.

Amúgy lehet, hogy neked sem ártana néha betolni egy-egy piát, hátha akkor lelazulnál és kihúznád a karót a sheggedből.

okt. 24. 13:44
 35/68 anonim ***** válasza:

Személy szerint engem kicsit zavarna, de csak két elég specifikus okból:

- az egyetlen elérhető kocsma egy lepra késdobáló, senkinek nem ajánlanám az ismerőseim közül, hogy betegye a lábát oda :D

- a haverjaink a közös haverjaink, mármint előbb volt meg a haveri társaság mint hogy összejöttünk volna, így a mi esetünkben ez elég visszás lenne ha csak egyikünket hívnák a közös haverjaink bulizni

Amúgy volt már olyan hogy nem értem rá mikor haverokkal volt szervezve valami program, párom elment nélkülem, nem igazán "reagáltam" sehogy, mármint azon kívül hogy bosszankodtam hogy miért nem szabad a szombat estém. De lényeg a lényeg hogy ha egyikünknek közbejön valami akkor semmi fennakadást vagy sértődést vagy ilyesmit nem okoz. Ha lennének külön haverjaink akkor gondolom eljárnánk velük külön programokra.

okt. 24. 14:01
 36/68 A kérdező kommentje:
A sörözgetős, dumálgatós est teljesen rendben van, de mi a helyzet akkor, ha utána átmennek valami partyra és hajnalig buliznak?
okt. 24. 14:06
 37/68 anonim ***** válasza:
50%
#36 Természetesen ez is rendben van, ha nem mindennapos a dolog. De gondolom, nem az. Amit írsz, az alkalomnak tűnik. Mért ne bulizhatna néha hajnalig a haverokkal? Neked nincsenek ilyen csajos estéid?
okt. 24. 14:13
 38/68 anonim ***** válasza:
50%

36

A mérték a döntő.

Egyetemistaként azzal sem lett volna problémám, ha heti háromszor csinálja, ma már azt mondom, hogy a havi rendszeresség is problémás.

okt. 24. 14:16
 39/68 A kérdező kommentje:
37. Vannak csajos programjaim, kávézás, vásárlás, színház stb., de sosem mentem külön buliba, amikor tudtam, hogy a párom is épp ráérne. Nem mindennapos, a majdnem 5 hónap alatt csak most lesz ilyen fiús estjük. Még volt 1-2 alkalom (legénybúcsú, sörözgetés nagyobb társaságban), amikor nem voltam itt és más programom volt nekem is.
okt. 24. 15:23
 40/68 anonim ***** válasza:

36, engem az sem zavar, csak jelezze, hogy tudjam kb merre jár, mire számíthatok, mikor, milyen állapotban ér haza. Ha meg akar csalni, megteszi fényes nappal is, nem a kocsmám, vagy a disco-n fog múlni.

Ha csak fiúk vannak, akkor nem zavar, ha nem hív, ha vannak más csajok, barátnők is, akkor jogos a sértődés, de még akkor is jelezheted te is neki, hogy mennél.

okt. 24. 15:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!