Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hogyan reagáltok, ha a pasitok kocsmázós estre megy a haverokkal?
Figyelt kérdés
Zavart titeket, hogy nem együtt töltitek az estét?okt. 24. 10:49
1/68 anonim válasza:
"Üdvözlöm Józsit és Petit, vigyázzatok magatokra. Ja és légyszi írj, ha hazaértél. Puszillak."
Kb így.
2/68 anonim válasza:
Időközönként belefér, attól még, hogy párkapcsolatban vagyok egy férfivel, nem jelenti azt, hogy teljesen el kell magát vágnia a haveri társaságtól. N
3/68 anonim válasza:
Sok időt töltök a párommal, de nem vagyunk mindig együtt, elvégre mindkettőnknek van családja és barátai, akikkel ugyanúgy igényeljük az együttlétet.
Amíg nem megy a közös időnk rovására (vagyis az esték többségét velem tölti) és nem hullarészegen támolyog haza, addig nem zavar, miért is zavarna? Nem vagyunk összenőve.
4/68 anonim válasza:
Sose zavart. Én is megyek a barátnőimmel programra.
5/68 anonim válasza:
Engem az zavarna, ha kocsmázna. Az nem, ha a barátaival elmegy sziklát mászni.
Aznap akkor máshol aludnék, mert nem akarnám részegen látni.
6/68 anonim válasza:
Nekem nagyapám, apukám se iszogatott kocsmában így olyan pasim is van. Nem férne bele a kocsmázás. Menjenek bulizni, vagy ünnepeljék meg valakinek a szülinapját, előrelépését munkában, de ne kocsmázzon.
7/68 anonim válasza:
Egy sima sörözőt is lehet kocsmának hívni.
Igen, alkalmanként simán belefér.
Én még részegen is szeretem az Emberem, mert olyankor még ölelkezősebb, bújósabb, és cukin beszédesebb... :-)
8/68 anonim válasza:
7, gáz, ha ehhez tudatmódosítania kell.
9/68 anonim válasza:
Nem örülök, de igyekszem nem beleszólni, hogy egy felnőtt ember mit csinál...
10/68 anonim válasza:
Engem az zavarna, ha soha nem menne a haverokkal sehova és folyton rajtam akarna lógni. Teljesen természetes dolog, hogy külön is csinálunk programokat, nem vagyunk anya-kisbaba viszonyban, hogy ne tudnánk egymás nélkül létezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!