Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti hogyan reagáltok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti hogyan reagáltok, ha a pasitok kocsmázós estre megy a haverokkal?

Figyelt kérdés
Zavart titeket, hogy nem együtt töltitek az estét?

okt. 24. 10:49
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
100%

"Üdvözlöm Józsit és Petit, vigyázzatok magatokra. Ja és légyszi írj, ha hazaértél. Puszillak."

Kb így.

okt. 24. 10:51
 2/68 anonim ***** válasza:
100%
Időközönként belefér, attól még, hogy párkapcsolatban vagyok egy férfivel, nem jelenti azt, hogy teljesen el kell magát vágnia a haveri társaságtól. N
okt. 24. 10:51
 3/68 anonim ***** válasza:
100%

Sok időt töltök a párommal, de nem vagyunk mindig együtt, elvégre mindkettőnknek van családja és barátai, akikkel ugyanúgy igényeljük az együttlétet.

Amíg nem megy a közös időnk rovására (vagyis az esték többségét velem tölti) és nem hullarészegen támolyog haza, addig nem zavar, miért is zavarna? Nem vagyunk összenőve.

okt. 24. 10:52
 4/68 anonim ***** válasza:
100%
Sose zavart. Én is megyek a barátnőimmel programra.
okt. 24. 10:53
 5/68 anonim ***** válasza:
53%

Engem az zavarna, ha kocsmázna. Az nem, ha a barátaival elmegy sziklát mászni.

Aznap akkor máshol aludnék, mert nem akarnám részegen látni.

okt. 24. 10:54
 6/68 anonim ***** válasza:
57%
Nekem nagyapám, apukám se iszogatott kocsmában így olyan pasim is van. Nem férne bele a kocsmázás. Menjenek bulizni, vagy ünnepeljék meg valakinek a szülinapját, előrelépését munkában, de ne kocsmázzon.
okt. 24. 10:56
 7/68 anonim ***** válasza:
46%

Egy sima sörözőt is lehet kocsmának hívni.

Igen, alkalmanként simán belefér.

Én még részegen is szeretem az Emberem, mert olyankor még ölelkezősebb, bújósabb, és cukin beszédesebb... :-)

okt. 24. 11:01
 8/68 anonim ***** válasza:
58%
7, gáz, ha ehhez tudatmódosítania kell.
okt. 24. 11:03
 9/68 anonim ***** válasza:
83%
Nem örülök, de igyekszem nem beleszólni, hogy egy felnőtt ember mit csinál...
okt. 24. 11:09
 10/68 anonim ***** válasza:
100%
Engem az zavarna, ha soha nem menne a haverokkal sehova és folyton rajtam akarna lógni. Teljesen természetes dolog, hogy külön is csinálunk programokat, nem vagyunk anya-kisbaba viszonyban, hogy ne tudnánk egymás nélkül létezni.
okt. 24. 11:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!