Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hogyan reagáltok, ha a pasitok kocsmázós estre megy a haverokkal?
47
Amit pontosan megfogalmaztál a kérdéseddel (alkoholmámor), illetve az egyik kommentelő. Az alkohol csupán feloldja a gátakat illetve meglévő tulajdonságokat erősít fel. Így az ösztönöket is. No fene, a nők irànti vonzalmam kb megtízszerezi, felerősíti a vágyamat. Mindjàrt màsképp tekintek a jelenlévő csinos hölgyekre. Ràadàsként ott vagyok a szintén feltüzelt haverokkal, na ott vannak igazán jó partik.
49
Írtam hogy megszabadulunk az ünneprontóktól, ők lennének a nem mind képviselői.
Én nem gondolom, hogy ha kimegy 3-4 jó barát, annak csajozás lesz a vége vagy célja. Egyet jót dumálnak, úgy isznak, hogy közben nem számolja senki, hogy hányadik körnél tartanak. Lehet jelen lesz néhány csinos nő, egymás között összesúgnak a háta mögött. De mi nők is észrevesszük a jó pasikat, ez így van rendjén. Inkább arról van szó, hogy meddig mennek el.
Viszont, másnap már ott van a barátnő, feleség, akinek a szemébe kell nézni. Ha fontos egy kapcsolat, nem teszel olyat, amivel azt tönkretehetnéd.
52, de az ilyenek simán a szemedbe néznek bármi után.
Amúgy meg miről dumálnak? Male loneliness epidemic van, mert nem beszélnek semmiről, csak puncikról.
51. Lehet így van, de lehet még jobban kezd hiányozni a párod és közben neki írod az sms-t, hogy jól telik a srácokkal, de folyton rá gondolsz. Eddig ez volt az én esetemben. Embere válogatja, hogy kiből mit vált ki az alkohol vagy egy szabadabb est.
Engem egy külön buli nyugtalanít minden esetre. Ha én mennék ki a lányokkal, tuti nyomulnának ránk a pasik, ez a pasimnak sem tetszene, abban biztos vagyok.
52
"Egyet jót dumálnak, úgy isznak, hogy közben nem számolja senki, hogy hányadik körnél tartanak."
Nem ismerem a párod, de ez marha unalmas elképzelés. Legalábbis mi ennyiért nem verődnénk falkába. Nálunk ha laposodna a buli előkerülnek a pikánsabb képek, magàn felvételek is akár. Mindenesetre helyesen állsz hozzá, nem kell ezen idegeskedni. Én megyek akkor is ha ideges az asszony, ez nem fog hátráltatni.
56
Nagyon naív vagy és tudatlan. De akkor nyugtasd magad azzal hogy issza a söröcskéjét és röhögnek egy jót a haverokkal. Biztos én vagyok defektes meg a haverjaim. Majd 60 évesen már lehet megelégszünk azzal amit te gondolsz a kocsmázásról.
Miért, neked mi fér bele egy ilyen kocsmázásba?
Lehet jönni ellenpéldákkal is, mert lehet nem minden pasi gondolkodik így, mint te.
A 42-es gondolom egy megkeseredett nő akit megcsalt a pasija és szeretné ha más se tudna bízni a párjában.
Vagy egy tizenéves hü lyegyerek aki jön trollkodni amint suli után visszakapja a telcsit :D
59
Mi olyan hihetetlen abban hogy valakinek unalmas pár korsó sör felett beszélgetni egész este? Nyilván magamból indulok ki, én csak egy másik szemszöget is szerettem volna bemutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!