Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti hogyan reagáltok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti hogyan reagáltok, ha a pasitok kocsmázós estre megy a haverokkal?

Figyelt kérdés
Zavart titeket, hogy nem együtt töltitek az estét?

okt. 24. 10:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
A 32-es választ lepontozóktól kérdem, hogy akkor ezek szerint aki részegen agresszív az józanul biztosan szelíd és békés?
okt. 24. 15:42
 42/68 anonim ***** válasza:
0%
Tök jó mennyi elfogadó nő van itt. Az enyém mindig idegbeteg lesz. Mondjuk már rég szakított volna ha tudná pontosan mit értek a kocsmàzàs alatt. Gondolom tisztában vannak azért a hölgyek nagyjàból ez mit takar. Nyilván nem csak iszogatunk és dumálunk egész este, rohadt unalmas lenne. Az csak az alapozás. Mindenképp hölgyek társaságát is keresni fogjuk a haverokkal, kell a nemek arányát "feljavítani". Ez erről szól. De soha senki nem ellenkezik még aki házas az se, sőt.
okt. 24. 15:43
 43/68 anonim ***** válasza:
49%
42, szóval szerinted minden férfi csalfa? Mindig elmerengek rajta, vajon felfogjátok-e, milyen negatív általánosításokat tesztek a saját nemetekre.
okt. 24. 15:47
 44/68 A kérdező kommentje:

40. Igazad van. Ráadásul a megcsalást pont nem a barátai előtt intézné, meg semmi oka rá.

Nem, itt most barátnők, feleségek nem mennének, csak 3-4 pasi. Én kicsit mellőzve érezném magam, mert eddig mindig együtt mentünk ki. Meg nem szeretem elképzelni, hogy idegen csajok is buliznak körülöttük és párok nélkül ők azt a látszatot keltik mintha szinglik lennének. De ha tudom, hogy merre jár, mikor ér haza és milyen állapotban, akkor nyugodtabb vagyok.

okt. 24. 15:50
 45/68 anonim ***** válasza:
50%

"Én kicsit mellőzve érezném magam, mert eddig mindig együtt mentünk ki."

Hát ha eddig mindig együtt mentetek ki, akkor pont hogy nem vagy mellőzve. Ezek szerint sok a közös program, együtt szórakoztok, elmentek ide-oda.

Ne csinálj problémát abból, hogy nem vagy meghívva minden egyes eseményre.

Én sem hívom a pasimat, amikor a barátnőimmel csajos estét tartunk a városban.

okt. 24. 15:53
 46/68 anonim ***** válasza:

43

Nem mondtam hogy mind. Viszont mi a bulirontókat kitesszük a csoportunkból. Arra értettem hogy bizony senki nem húzza ki magát ha képbe kerül egy egy csinos hölgy. Nem csak dugással lehet élvezni hölgyek társaságát... Kanbuli, de nem fogjuk egész este egymás pofáját lesni egy sör mellett, ezt ugye ti se gondoljátok komolyan?

okt. 24. 15:53
 47/68 A kérdező kommentje:
42, mért nem éritek be a barátnőtökkel, feleségetekkel? Mi értelme flörtölgetni alkoholmámorban, ha van valaki, aki vár rátok és őszintén szeret, értékel? Kell az önbizalomerősítés, ego boost?
okt. 24. 15:54
 48/68 anonim ***** válasza:
0%

42-esnek köszi az őszinteséget.

Mondtam, pasik csapatban mindig rossz ötlet. Ilyenekből lesz jó esetben félrebaszás, rossz esetben nemi erőszak.

Jó reggelt. Ezek a pasik. A tietek is.

okt. 24. 15:59
 49/68 anonim ***** válasza:

"Nem mondtam hogy mind" "senki nem húzza ki magát ha képbe kerül egy egy csinos hölgy."

Oké, értem én, hogy nem mind csak mégis.

Mindenesetre aki félre akar menni, az meg is teszi. Én se korlátozni nem fogom a párom, se magamat hergelni ezen. Ha csalfa, az úgyis kiderül előbb-utóbb, ha nem, akkor meg pláne fölösleges lenne ezért gyomorfekélyt kapni.

okt. 24. 16:08
 50/68 anonim ***** válasza:

48

Ha így gondolkodsz, nem való neked párkapcsolat.

okt. 24. 16:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!