Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők egy jó része miért szexualizálja magát az
öltözködésével, ha nem szeretnének szexuális tárgyak
lenni?
180. ÁLTALÁNOSSÁGBAN. Nem a gumicsizmás, lábszagú lányokra, és nem a 70+ éves nagyitoszók szexualitása a kérdés nyilván. Hanem a kihívóbb csajokra vonatkozóan.
okt. 16. 19:26
Engem terhesen, nagy hassal is betaláltak nyomoroncok a kismama ruhámban. Biztos túl kihívó volt a gyomorig felhúzott nadrágom, hosszú tunikám. Meg kellettem is magam, riszáltam, holott örültem ha egyensúlyban maradok a kis dőlöngélésemmel. Az ilyen férfaknak minden mindegy, ők reakciót akarnak kicsikarni, magukra akarják a figyelmet vonzani, mert egyébként a kutya nem figyelne fel rájuk. Az agyuk egy nő nemű lény láttán leblokkol és semmi
másra nem tud koncentrálni: "hööö ennek van pnaaaaja" üzemmódba kapcsol.
okt. 16. 19:28
Pont az a lényege az ilyen sztoriknak hogy tök mindegy mi van rajtad, gyári melós ruha, póló+farmer, kismama ruha stb, nem tudsz menekülni. Mindig lesz olyan akinek ez is izgató, vagy fogalmam sincs mi játszódik le ilyenkor egy férfiban. Mindenesetre rettentő ijesztő és elkeserítő.
okt. 16. 19:30
A kihívó csajok is szeretnének maguknak, a párjuknak, a barátaiknak tetszeni, szeretnek egy specifikus stílus szerint öltözködni. Igazából lényegtelen, mert a nemi erőszakra nincs kifogás és nincs mentség. Az is a kínzás egyik formája, nincs olyan, hogy az áldozat a hibás. Persze, bizonyos lépéseket meg lehet tenni az óvatosság érdekében, de ahogy előttem is írtak rá példákat, ha mindent jól és biztonságosan teszel, akkor is lehetsz áldozat. Ez az általános, sajnos.
okt. 16. 19:31
Hagyjuk már ezt a szexualizálja magát. A legtöbb férfi mindenbe a szexet látja. Eszik a nő egy fagyit, jégkrémet, banánt már ott hörögtök hogy aztaaa mást is bekaphatna. Mondok betegebbet, valakinek elég ha egy gyerek teszi ezt. Elég megnézni tiktokon is mennyien mentik ki az ilyen videókat, félelmetes. Ezen a szinte vagytok, kár tagadni (tisztelet kivételnek). Nem kell ide semmilyen ruhával való mentegetőzés. Azt hiszitek mindent mozdulat értetek, a ti kielégítésetekre van, holott sehol semmi.
okt. 16. 19:39
179, mert abban érzi jól magát. Ennyi épp elég. Egy férfi azért megy fodrászhoz, húz egy szép inget, vagy vesz egy szép órát, hogy nőket szedjen fel? Vagy azért mert ebben érzi jól magát?
Attól, hogy egyeseknek minden mozzanata a párkeresésről szól, a többség még nem így él.
okt. 16. 19:39
183# ez az, én pont 6 hónapos terhesen voltam olyan helyzetben, hogy sírva futottam fényes nappal egy pasas elől, aki követett. Eltévedtem kicsit ismeretlen környéken, Hév megállót kerestem, ami a Boráros térnél van ott hátul a Duna mellett, aki tudja-tudja. Rövidíteni akartam és bekeveredtem az OBI mögé egy kietlen szakaszra. Arra lettem figyelmes, hogy jön mögöttem egy fiatal férfi úgy 20-30 méterrel. Nagyon rossz érzésem volt valahogy. Szedtem a lábam, akkor észre vettem, hogy ő is gyorsít, egyre közelebb van, hiába sietek ahogy bírok. Ekkor elkezdtem szaladni, mire ő is és ocsmányságokat kiabált, többek között, hogy mitől félek, már úgyis"felcsináltak". Ekkor már sírva futottam. Szerencsére pont kiértem az úthoz ahonnan látszott a megálló, amiben állt pár ember. Szaladtam arra, mikor vissza mertem nézni, már nem volt sehol. Az ilyeneknek minden mindegy. Aki olyan, megtalál úgy is, ha zsákban vagy, aki normális, az meg akkor se fog zaklatni, ha miniben vagy.
okt. 16. 19:49
Érdekes, itt minden nőt zaklattak/támadtak/erőszakoltak már meg.
Érdekel, hogy ezek közül, hány hord azóta önvédelmi eszközt? Spray, vipera, gáz vagy éles pisztoly, vagy kezdett járni küzdősportra? 100-ból 1? 0?
okt. 16. 19:53
189 édes fszom….
Komolyan már 50 hsz óta nem olvasom, de ezért kar volt visszajönni…
Hát ez az bmeg. Látod? Ide is olyan nők írnak, velem együtt, akiket mind zaklattak már.
És aztán megint jön a tipikus duma hogy az 50 kilós nők tanuljanak önvédelmet bmeg. Megint nem a kreténeknek mondod, hogy nem nyúlnak nőhöz, a nő tanuljon önvédelmet 50 kilosan, mikor a férfiak 99 százaléka mindig is erősebb lesz a nők 99 százalékánál….
Undorító már.
És bennem is azt érték el ezek, hogy már magamat hibáztatom és nem tudom eldönteni hogy hogy logikus menni és hova nem…
okt. 16. 20:00
190. Ne tanulj! Paprikaspray? Nincs 1000 forintod rá? Nem tudsz megnyomni egy fújókát, mint a dezodoron?
okt. 16. 20:14
Kapcsolódó kérdések: