Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek mennyire számít a nő öltözködése?
Inkább ismerkedési szakaszban, vagy egyáltalán azért, hogy észrevegyetek valakit. Vonzóbbnak találjátok, ha egy nő szexi, kivágott, feszes ruhákat, alakformáló farmert, rövid felsőket, extra push-up melltartót, magassarkút stb. hord, mint ha lazábban, kényelmesebben, bővebb ruhákba öltözne? Utóbbi alatt nem a fiús-sportos öltözéket értem, hanem inkább valami ilyesmit:
Én pl. az elegánsan, nőiesen öltözködő lányokat szeretem, mint amilyenek pl. sokan a jogász vagy közgazdász lányok közül.
25/F
Én szeretem a nőies darabokat egy nőn. Elég magas a tűréshatárom. De ezek a 90-es évekből feltámadó trapéznadrágok meg mikiegércipők hányinger komolyan.
Úgy néz ki némelyik szerencsétlen, mint Meg Griffin, mondjuk a férfiak sem jobbak a 3/4-es nadrágjukkal és a belőle kilátszó ""retro"" zoknival.
De hogy inkább szoknyás vagy inkább elegáns vagy inkább sportos, az teljesen mindegy.
Összesen annyi az elvárásom egy nő öltözködésével szemben, hogy ne legyen igénytelen. Magassarkú nálam semleges, bár most jobban belegondolva (fogalmam sincs miért) kicsit írtózok tőlük.
Amiket linkeltél azok rendben vannak. Amúgy előbb felfigyelek egy olyan nőre, aki testhez simulóbb ruhákat hord, de a végén úgy is az összkép fog számítani, amin ez nem lendít semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!