Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők egy jó része miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők egy jó része miért szexualizálja magát az öltözködésével, ha nem szeretnének szexuális tárgyak lenni?

Figyelt kérdés
okt. 15. 14:44
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/324 anonim ***** válasza:
9%

169

Itt úgy látom, te vagy az, aki nem tudod elviselni, hogy mást gondolunk, mint amit te…

okt. 16. 15:02
 172/324 anonim ***** válasza:
76%

“Ne öltözz úgy, ahogy szeretnèl, ne menj este sétálni, ne tömegközlekedj éjszaka, sőt, ha kihaltabb az utca fokozottan figyelj, buliban ne szakadj el a többiektől, figyelj az italodra, ne menj egyedül mosdóba, mert akkor megérdemled, de ne is félj a férfiaktól, mert nem mind olyan, de a nők miért válaszolnak élből elutasítóan, ha random idegen próbálkozik, miért csak a barátaikkal összezárva buliznak, így hogy kezdeményezzen a férfi stb.“

Tűpontos.

okt. 16. 15:04
 173/324 anonim ***** válasza:
10%

NA, AKKOR EGY NORMÁLIS VÁLASZ? A KÉRDÉSRE? A KÉRDEZŐNEK.

Azért, mert csak az előnyeit akarják kiélvezni, de amikor hátrányba kerülnek miatta, akkor megy a sipítozás.

Pl.: Elmennek az állásinterjúra így: [link] Aztán csodálkozik, ha a felvétele után beindul a pletyka, hogy csak a cickók miatt vették fel, és persze a HR-en játssza az áldozatot, mert Béla a könyvelésről elhívta ebédelni, meg a portás megbámulta. (De ha a főnök megy rá, az persze más.)

okt. 16. 15:21
 174/324 anonim ***** válasza:
67%

" A strand és a fehérnemű bemutató szerinted egy kategória azzal, amikor egy szórakozóhelyre/utcára öltözöl alul/prostisan?",

Ha teljesen meztelenül sétál az utcán végig egy top modell, akkor sincs jogotok egy kisujjal sem hozzáérni, zaklatani.

110

Nem ez volt a téma.

STatisztikák bizonyítják egyértelműen, hogy az eékövetett nemi erőszakoknak semmi köze az "alulöltözöttséghez". De mindegy is. Nem az a megoldás, hogy zsákot húznak amgukra a nők, hanem hogy szigorúbban büntetik a zaklatókat.

okt. 16. 16:10
 175/324 anonim ***** válasza:
54%

173

Már megint légből kapott, ide nem illő útra tereled a témát. AMúgy senki nem így megy állásinterjúra.

És még valami. Minden nő, férfi is, annak fogadja a közeledését, akinek akarja. AKkor nem zaklatás. Ha erőszakkal közeledsz, akkor zaklatás. Hogy lehet annyi ésszel élni, hogy ezt nem fogjátok fel?

okt. 16. 16:13
 176/324 anonim ***** válasza:
14%

175.

De akkor pl. minek jön fel a nő a lakásomra, ha nem akarja, hogy dugjam?

Ilyen alapon, téged az sem zavarna, ha elmennél a fodrászhoz, megmosná a hajad, majd közölné, hogy most nincs kedve fojtatni, menj haza?

okt. 16. 18:15
 177/324 anonim ***** válasza:
41%
Fiatal, 20 éves koromban dolgoztam egy gyárban. Az az igazi "csöves", bő, 2x beleférek férfiszabású munkaruha volt rajtam. Mégis betalált egy jóval idősebb férfi. Elég volt ha lehajoltam egy lepottyant alkatrész miatt, hallgathattam az ocsmány megjegyzéseit, szexuális preferenciáját. Az ég világon semmit nem tettem érte, csak annyit hogy fiatal voltam és nő. Ja, gondolom tudhattam volna, meg minek mentem ilyen primitív helyre dolgozni, de na kellett a pénz. Az egyetlen pozitív élményem ezzel kapcsolatban hogy ki lett rugatva a pitsába. Szerencsére ezt a fajta állatok szintjén lévő viselkedést nem nézték jó szemmel.
okt. 16. 18:46
 178/324 anonim ***** válasza:
52%

Az egyetem mellett egy belvárosi, igényesebb kávézóban dolgoztam, és nem egyszer, nem kétszer találtak meg ostoba és perverz vendégek. Könyörgöm, egy rövidujjú egyenpóló, egy fekete farmer és egy kopott Converse volt rajtam. Mégis, volt olyan férfi, aki azzal élcelődött, hogy ilyen pofival és testtel könnyebb módon is kereshetnék pénzt, egy öreg ember arról érdeklődött, hogy húsvétkor "odalent" is meglocsoltak-e, egy másik pasi nem volt hajlandó elfogadni, hogy nem adom meg a telefonszámomat és végül rendőrt hívtunk, aztán volt egy másik, aki rámarkolt az egyik kolléganő fenekére, egy másik rámarkolt a farkára, hogy ő ezzel fizetne. Órákig tudnám sorolni az ilyen eseteket.

Ezek csak kisebb esetek, meg se közelítik egy nemi erőszak szellemi és fizikai traumáját, de a lényeg ugyanaz: tehetsz te bármit, a világ tele van korcs emberekkel, akiket ez nem érdekel. Akik rád erőltetik magukat, ha van rá lehetőségük.

okt. 16. 19:13
 179/324 anonim ***** válasza:
16%

ÁLLJ!

A feltett KÉRDÉSRE, miért nem válaszol szinte senki? Ne a nemi erőszak, meg a zaklatás szöveget nyomjátok!

Írjátok le, hogy miért öltöztök szexin, ha nem cél az ismerkedés?!

okt. 16. 19:17
 180/324 anonim ***** válasza:
34%
Kinek mi a szexi öltözködés? Mert egy rövid farmernadrágot vagy egy laza blúzt azért is felvehetek, mert nekem tetszik és mert jobban bírom benne a meleget.
okt. 16. 19:19
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!