Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők egy jó része miért szexualizálja magát az öltözködésével, ha nem szeretnének szexuális tárgyak lenni?
202
Ne csodálkozz, ha egyszer fel leszel rúgva, vagy már fel is voltál párszor, csak nem dicsekszel vele.
Nem csoda, hogy itt értetlenkedsz folyamatosan, alapvető szociális normákkal se vagy tisztában.
Azt nem értem kinek, minek játszod a hülyét? Ha nemet mond a nő, akkor békén kell hagyni, ugyqnis megtörtént az egyértelmű elutasítás. Ha ezután is nyomod a sódert, rámászol, megfogdosod, akár csak a karját, vàllát, arcát, beszorítod a buszmegálló, lépcsőház, buszülése stb. részekre a fizikai jelenlétteddel (értsd, úgy helyezkedsz, hogy csak hozzád érve menekülhessen, tipikus paraszt megoldás "én hozzá se értem, ha akart mehetett volna") az bőven sok.
Az meg, ha csak ezzel tudsz érvényesülni, az megint a te szegénységi bizonyítvànyod, de kb mindent megmagyaráz.
A hozzád hasonló férfiak miatt vagyunk óvatosak. Egyszer az a baj, hogy nem nyitunk a férfiak felé, aztán az a baj, hogy a rossz férfi miatt minket bántanak és mi vagyunk a hibásak.
B#sszus, nektek csak az a lényeg, hogy bele lehessen kötni a nőkbe valamiért.
"Érdekel, hogy ezek közül, hány hord azóta önvédelmi eszközt? "
Mert az a megoldás, ugye? Még véletlenül sem az, hogy a zaklatók ne zaklassanak.
Aztán csodálkoztok, hogy inkább a medvét választjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!