Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők egy jó része miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők egy jó része miért szexualizálja magát az öltözködésével, ha nem szeretnének szexuális tárgyak lenni?

Figyelt kérdés
okt. 15. 14:44
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/324 anonim ***** válasza:
65%

202

Ne csodálkozz, ha egyszer fel leszel rúgva, vagy már fel is voltál párszor, csak nem dicsekszel vele.

Nem csoda, hogy itt értetlenkedsz folyamatosan, alapvető szociális normákkal se vagy tisztában.

okt. 16. 23:57
 202/324 anonim ***** válasza:
58%
202 hát rugnék olyat beléd ha nem értenéd a nemet...
okt. 17. 00:08
 203/324 anonim ***** válasza:
54%
200 drágám ha a bamulast, meg a rám köszöntést is zaklatásnak vennem, akkor már 1236283x lettem volna zaklatva.
okt. 17. 00:26
 204/324 anonim ***** válasza:
76%
Nincs is itt szó egyértelmű elutasításról. Eleve nem érsz hozza nohoz. Ugyanis van sok nő, mint jómagam is, aki lefagy érintésre, kozeledesre. Ilyenkor nem leszel rögtön elküldve a fszba, vagy megütve, pedig azt kellene…
okt. 17. 00:28
 205/324 anonim ***** válasza:
77%

Azt nem értem kinek, minek játszod a hülyét? Ha nemet mond a nő, akkor békén kell hagyni, ugyqnis megtörtént az egyértelmű elutasítás. Ha ezután is nyomod a sódert, rámászol, megfogdosod, akár csak a karját, vàllát, arcát, beszorítod a buszmegálló, lépcsőház, buszülése stb. részekre a fizikai jelenlétteddel (értsd, úgy helyezkedsz, hogy csak hozzád érve menekülhessen, tipikus paraszt megoldás "én hozzá se értem, ha akart mehetett volna") az bőven sok.

Az meg, ha csak ezzel tudsz érvényesülni, az megint a te szegénységi bizonyítvànyod, de kb mindent megmagyaráz.

okt. 17. 00:36
 206/324 anonim ***** válasza:
2%
Kezdem érteni, hogy miért van annyi magányos nő. Ha minden közeledést elutasítotok, ÉS NEM A TAPEROLÓS, ÖLELŐS, DOLGOKRA GONDOLOK, akkor miért sipítoztok a neten, hogy nincs kanitok?
okt. 17. 00:38
 207/324 anonim ***** válasza:
72%

A hozzád hasonló férfiak miatt vagyunk óvatosak. Egyszer az a baj, hogy nem nyitunk a férfiak felé, aztán az a baj, hogy a rossz férfi miatt minket bántanak és mi vagyunk a hibásak.

B#sszus, nektek csak az a lényeg, hogy bele lehessen kötni a nőkbe valamiért.

okt. 17. 00:40
 208/324 anonim ***** válasza:
81%

"Érdekel, hogy ezek közül, hány hord azóta önvédelmi eszközt? "

Mert az a megoldás, ugye? Még véletlenül sem az, hogy a zaklatók ne zaklassanak.

Aztán csodálkoztok, hogy inkább a medvét választjuk.

okt. 17. 00:42
 209/324 anonim ***** válasza:
83%
210, én ugyan nem sipítozok, sőt jelenleg nem is keresek partnert se szexuális se párkapcsolati értelemben. És nem is mindenkit utasítottam el (ezt tényleg miből szűrted le??) mert volt már párom, több is, volt közte hosszú együttélős kapcsolat is.
okt. 17. 00:51
 210/324 anonim ***** válasza:
0%
212. Jó lenne, ha nem lenne betörés. De van. És ezért van riasztóm, meg kamerám.
okt. 17. 00:52
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!