Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők egy jó része miért szexualizálja magát az öltözködésével, ha nem szeretnének szexuális tárgyak lenni?
A szexualizálást a nyugati / feminista propaganda találta ki, akit Soros pénzel a Rokefellerek megbízásából!
Meg olyan hülyeségeket is írtatok hogy azzal sem értetek egyet hogy az is szexuális zaklatás, hogyha valaki az utcán megfogdos egy idegen nőt !
Hát akkor elmondom, hogy én még soha nem fogtam meg idegen nőt az utcán ,viszont volt olyan barátnőm aki fölháborodott hogy megfogtam a kezét az utcán( a saját barátnőnek) úgyhogy ennyit a fogdosásról!
252.
Google a te barátod ii.
De egye fene, bemásolom:
"A definíció alapján a szexualizáció:
Az ember értékeit a szexuális fellépése, viselkedése határozza meg;
Annyit ér az ember, amennyire fizikailag vonzó;
Szexuálisan tárgyiasítja a környezet az embert, azaz mások szexuális használatára valónak látja;
A szexualitást indokolatlanul vetítik ki egy emberre."
Na ebből te melyik definíció szerint értelmezed, használtad?
Mert mi többiek helyesen az utolsó kettő szerint értelmeztük a kérdést, főleg, mert a másik kettő tekintetében tök értelmetlen.
257.
Válaszolok.
A férfi meglátja a nőt. És ha az a nő (Az alakja, kora, alkata, ruházata, bőrszíne, haja, szaga,...) olyan, ami beindítja a férfi ösztöneit, és itt értsd az agyi vágyat, meg a farka vérbőségét, akkor beindul a hajsza, a vadászösztön.
A vadászösztön/hajsza, mint a valódi vadászatban lehet sokrétű és sokféle.
Van aki az utcán ordít utánad, hogy "Helohelo, gyugnálak!", van aki udvariasan, bókolva, italt rendelve egy szórakozóhelyen, van aki a melóban megy utánad a raktárba, és közli, hogy kinyalna mint a fánkostálat, van aki küld egy képet a neten a redvás farkáról, és van olyan mint én, aki helyzettől függően, az életben utánad megy, megnézem hová mész, ott mit csinálsz, és ez alapján készülök a következő lépésre, pl. ha látom, hogy étterembe, a személyzeti bejárón, akkor később odamegyek ebédelni. Vagy ha olyan a szitu, akkor rád keresek a neten a közösségi oldalakon, nyilvántartókban, itt-ott.
Szóval szexualizálni = A szexuális vonzalmam tárgyává tenni.
259, tehát a nemierőszak, zaklatás, molesztálás áldozatai is szexualizàltak lettek, csak a delikvens nem kávéra hívta meg, hanem jól meg...
Akkor fentebb hol a hiba az értelmezésben? Legfeljebb annyiban, hogy te bele veszed a normális közeledést is, amit mondjuk a kérdés "szexuális tárgyak" kifejezése kb eleve a 0. percben zárt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!