Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők egy jó része miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők egy jó része miért szexualizálja magát az öltözködésével, ha nem szeretnének szexuális tárgyak lenni?

Figyelt kérdés
okt. 15. 14:44
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/324 A kérdező kommentje:

A szexualizálást a nyugati / feminista propaganda találta ki, akit Soros pénzel a Rokefellerek megbízásából!

Meg olyan hülyeségeket is írtatok hogy azzal sem értetek egyet hogy az is szexuális zaklatás, hogyha valaki az utcán megfogdos egy idegen nőt !

Hát akkor elmondom, hogy én még soha nem fogtam meg idegen nőt az utcán ,viszont volt olyan barátnőm aki fölháborodott hogy megfogtam a kezét az utcán( a saját barátnőnek) úgyhogy ennyit a fogdosásról!

okt. 19. 10:37
 252/324 anonim ***** válasza:
69%
251"szexualizálást a nyugati / feminista propaganda találta ki, akit Soros pénzel a Rokefellerek megbízásából!". Nagyszerű, de nem a szó eredettörténete érdekel, hanem a jelentése. Ha nem ismered a jelentését, ne használd a kifejezést, ha ismered, ne terelj, hanem írd le.
okt. 19. 11:51
 253/324 A kérdező kommentje:

252.

Google a te barátod ii.

okt. 19. 11:53
 254/324 A kérdező kommentje:
Is
okt. 19. 11:53
 255/324 anonim ***** válasza:
76%
Nem gáz, ha nem ismered a szót, a ciki, hogy használod.
okt. 19. 12:03
 256/324 anonim ***** válasza:

De egye fene, bemásolom:

"A definíció alapján a szexualizáció:

Az ember értékeit a szexuális fellépése, viselkedése határozza meg;

Annyit ér az ember, amennyire fizikailag vonzó;

Szexuálisan tárgyiasítja a környezet az embert, azaz mások szexuális használatára valónak látja;

A szexualitást indokolatlanul vetítik ki egy emberre."

Na ebből te melyik definíció szerint értelmezed, használtad?

Mert mi többiek helyesen az utolsó kettő szerint értelmeztük a kérdést, főleg, mert a másik kettő tekintetében tök értelmetlen.

okt. 19. 12:06
 257/324 anonim ***** válasza:
48%
Sajnos továbbra sem kaptam választ arra mit vált ki a férfiból ha szexualizálja a nőt. Hogyan viselkedik vele stb. Így ez semmi több mint bűzölgő izzadtságszagú vergődés és hiszti. Mindent értek.
okt. 19. 15:49
 258/324 anonim ***** válasza:
78%
De kár, engem is érdekelt volna hogy érdemli ki a nő hogy tárgy legyen és mi vár rá ezután egy férfitól.
okt. 19. 16:18
 259/324 anonim ***** válasza:
3%

257.

Válaszolok.

A férfi meglátja a nőt. És ha az a nő (Az alakja, kora, alkata, ruházata, bőrszíne, haja, szaga,...) olyan, ami beindítja a férfi ösztöneit, és itt értsd az agyi vágyat, meg a farka vérbőségét, akkor beindul a hajsza, a vadászösztön.

A vadászösztön/hajsza, mint a valódi vadászatban lehet sokrétű és sokféle.

Van aki az utcán ordít utánad, hogy "Helohelo, gyugnálak!", van aki udvariasan, bókolva, italt rendelve egy szórakozóhelyen, van aki a melóban megy utánad a raktárba, és közli, hogy kinyalna mint a fánkostálat, van aki küld egy képet a neten a redvás farkáról, és van olyan mint én, aki helyzettől függően, az életben utánad megy, megnézem hová mész, ott mit csinálsz, és ez alapján készülök a következő lépésre, pl. ha látom, hogy étterembe, a személyzeti bejárón, akkor később odamegyek ebédelni. Vagy ha olyan a szitu, akkor rád keresek a neten a közösségi oldalakon, nyilvántartókban, itt-ott.

Szóval szexualizálni = A szexuális vonzalmam tárgyává tenni.

okt. 19. 16:19
 260/324 anonim ***** válasza:
54%

259, tehát a nemierőszak, zaklatás, molesztálás áldozatai is szexualizàltak lettek, csak a delikvens nem kávéra hívta meg, hanem jól meg...

Akkor fentebb hol a hiba az értelmezésben? Legfeljebb annyiban, hogy te bele veszed a normális közeledést is, amit mondjuk a kérdés "szexuális tárgyak" kifejezése kb eleve a 0. percben zárt ki.

okt. 19. 16:24
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!