Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők egy jó része miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők egy jó része miért szexualizálja magát az öltözködésével, ha nem szeretnének szexuális tárgyak lenni?

Figyelt kérdés
okt. 15. 14:44
 301/324 anonim ***** válasza:
Miért próbáltok a szélsőséges muszlim férfiakkal ijesztegetni, amikor pontosan ugyanazzal a nőellenes mentalitással rendelkeztek, mint ők? Ugyanazok vagytok.
okt. 20. 11:36
 302/324 A kérdező kommentje:

300.

részemről nem ,én nem szoktam erőszakoskodni de az arabok egy kicsit mások

okt. 20. 11:37
 303/324 anonim ***** válasza:
66%
301 és statisztikailag is valószínűbb, hogy valamelyik kedvesrendes fehér talál meg, vagy cigó. Ez ilyen incel fétis, hogy a muszlimokkal kell a nőket riogatni.
okt. 20. 11:39
 304/324 A kérdező kommentje:

303.

igen mondjuk ilyen láttam olyat amikor egy kicsit örülök között csajhoz szépen beszélt két cigány férfi szépen elbeszélgettek egy darabig, a csajt azt hitte milyen rendesek ezek majd elkezdtek bedurvulni, az már nagyon nem tetszett a csajnak

okt. 20. 11:53
 305/324 A kérdező kommentje:
* kicsit alul volt öltözve
okt. 20. 11:54
 306/324 anonim ***** válasza:
0%

Húhhh... nagyon elment ez mindenféle irányba, de még mindig nincs válasz az alap kérdésre.

De akkor megkérdezem, egyszerűbben.

Azok a nők/lányok, akik szexisebben öltöznek, tűsarkú, rövid szoknya, haspóló, kirakott cici, erős smink,..., ők miért teszik ezt, ha utána csodálkoznak, hogy sok pasi ezt észre veszi, és erre beindul, és azt jelzi is neki?

Ez olyan, mintha éjszaka, sötét ruhában, símaszkban, feszítővassal mennék az utcán, majd kikérném magamnak, amiért megállítanak a rendőrök, polgárőrök.

ÉS NE NYOMD FULLBA A KRETÉNT!!! NEM a nemi erőszak, meg a "Józsibácsi megnézte a mellem 12 évesen..." a téma!

Ha nem tudsz szöveget értelmezni, nem baj..., vagyis dehogy nem, ma olvastam, hogy a mai magyar diákok jelentős része funkcionális analfabéta, minimális szövegértéssel sajnos. De te ne legyél ilyen, vagy ha ilyen vagy, kussolj!

okt. 20. 12:18
 307/324 anonim ***** válasza:
54%

Kicsivel több, mint 2200 nő esett hivatalosan szexuális erőszak, szexuális kényszerítés és kapcsolati erőszak áldozatául. Ezek a bejelentett esetek, ezeknek a sokszorosa a realitás. Gondolod, hogy mindet cigányok és muszlim férfiak tették?

Sajnos "színekre" bontva nem találtam statisztikát.

okt. 20. 12:19
 308/324 A kérdező kommentje:

309.

"majd kikérném magamnak, amiért megállítanak a rendőrök, polgárőrök."

Az már a nőknek zaklatásnak számít ha megállitja a rendőr!

okt. 20. 12:21
 309/324 anonim ***** válasza:
#312, ilyet egy nő se állított. Miért hazudsz?
okt. 20. 12:21
 310/324 A kérdező kommentje:

311.

A cigok családin belüli szexuális zoklatását bese jelentik nincsenek nyilván tartva nyilván abból sokkal több van napi szinten fordul elő de téged ez gondolom nem nagyon izgat mert nem hivatalos.

okt. 20. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!