Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők egy jó része miért szexualizálja magát az öltözködésével, ha nem szeretnének szexuális tárgyak lenni?
Na töröltek pár kommentet, úgy látszik az itteni "nők" alpári stílusa vetekszik a kocsmai alkoholisták stílusával. Hát innen egy nő sem kéne nekem.
289.
"Mellesleg ha kalandot keres, az sem azt jelenti, hogy bárkinek joga van molesztálni."
már megint nyomod az agymenésedet ,írd már le hogy a kérdésben hol szerepel a molesztálás szó kicsipóni!
291:
A 283 egyértelműen sugalmazza, ha explicit nem is mondja ki, hogy ne csodálkozzon az a nő, aki kicsit is lengebben öltözik egy éjszakai buliba, hogy zaklatják.
294.
Nem zaklatásra gondoltam hanem inkább ismerkedési szándék kinyílvánítására.
Szóval ne csodálkozzon az a nő, aki kicsit is lengebben öltözik hogy közelednek majd a férfiak hozzá!
Mondjuk fura hogy ez a hozzáállás CSAK a férfiak részéről van a nők felé.
A nők nem vergődnek így a férfiak miatt, de még a leszbikus nők sem nyafognak soha a többi nő (leszbikus vagy hetero, mindegy) öltözködése miatt.
Még meleg pasiknál sincs meg ez a fajta "nézz ki úgy ahogy én akarom, különben emberileg értéktelen vagy, és nem érdemelsz tiszteletet" bullshit.
295
Nem a normális közeledéssel van a baj.
297
Ezt majd magyarázd el az arab férfiaknak is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!