Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők egy jó része miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők egy jó része miért szexualizálja magát az öltözködésével, ha nem szeretnének szexuális tárgyak lenni?

Figyelt kérdés
okt. 15. 14:44
 311/324 A kérdező kommentje:
Volt egy csaj ismerősöm aki összejött egy arabbal a marha ;össze is házasodott meg két gyereket csinált neki az arab orrba szájba verte heti szinten hiába ment a rendőrségre vagyis nem is nagyon mert mert befenyítette az arab aztán valahogy elmenekült a két gyerekkel
okt. 20. 12:24
 312/324 anonim ***** válasza:

311-hez 2023-as statisztika.

Ha valóban csak arról lenne szó, hogy normálisan kezdeményeznek, vagy normális keretek közt megnézik a nőt, nem hiszem, hogy bárki panaszkodna, aki szexin akar kinézni.

A gond még mindig az, amit a kérdező olyan szépen mehfogalmazott. Hogy, ha egy nő mer figyelemfelkeltően, vagy csak nőiesen öltözni (szoknya, magassarkú, feszülősebb felső) az "felhívás keringőre" és "szexuális tárgyak" lesznek nagyon sok férfi szemében. És ne mondja nekem senki, hogy a szolid megnèzés, vagy a Szia, meghívhatlak egy italra? az, amin a csajok tömegesen elkattannak és elküldenek any@dba.

okt. 20. 12:25
 313/324 anonim ***** válasza:
76%

Inkább válaszolj, úgysincs tétje!

Trollkodsz, vagy nem sikerült elsajátítani az értőolvasás képességét?

okt. 20. 12:37
 314/324 anonim ***** válasza:
54%
Meg akkor már másold be azt is, hol írtam, hogy cigányok nem támadnak meg nőket!
okt. 20. 12:38
 315/324 anonim ***** válasza:
63%
324 én se sajnálom őket különösebben, bár tudom mi a pszichológiája és hogy miért menekülnek nehezen. Azért vettem bele, mert az ilyen kapcsolatokba jellemző a szexuális erőszak/kényszerítés is. Az idegeneket is kevesen jelentik fel, a párjukat kb senki.
okt. 20. 12:45
 316/324 anonim ***** válasza:
34%

324

Oké, de akkor a férfiakat se sajnáljuk, akiket hamisan vádol, zsarol majd kisemmiz a felesége. Jó?

okt. 20. 12:46
 317/324 anonim ***** válasza:

Zaklatásból 4488 bejelentett eset volt 2023-ban. Ennek száma egyébként csökkent az előző évekhez képest.

Érdekes lenne nemekre, rasszokra bontva is egy statisztika.

okt. 20. 12:46
 318/324 anonim ***** válasza:
0%

326 ez a kisemmiz... a magyar jogrend szerint nem lehet kisemmizni senkit, hacsak nincs valami nagyon elrugaszkodott házassági szerződés a dologban.

A felezés nem tud kisemmizni, hiszen a javak fele az egyik a másik a másik félnél landol. Pont ugyanannyira van mindenki "kisemmizve".

okt. 20. 12:48
 319/324 anonim ***** válasza:
82%
Nem állítanád le magad, kérdező? Bebújtatod itt az arabok, romák mögé a gondolataidat, meg persze, hogyne, továbbra sem zaklatásról, molesztálásról, erőszakról van szó… Rasszista vagy, szexista, nőgyűlölő, áldozathibáztató. Süt a válaszaidból, hogy élvezkedsz azon, ha egy nőt erőszak, trauma ér.128-adjára: Nagykabátban is zaklatnak nőket, de a másik ruházata amúgy sem jogosít fel senkit semmire. Az, ha megnéznek, vagy odajön mondjuk valaki, és megkérdezi, hogy meginnék-e vele egy kávét, nem zaklatás. De nemleges válasz esetén álljon tovább. Hozzáteszem, én mindenkivel kedves vagyok, aki kulturált stílussal jön oda, te viszont egy beteg ember vagy, ha azt gondolod, hogy mondjuk undokságért cserébe bárki megérdemel zaklatást, erőszakot! Nagyon nincs egy súlycsoportban a kettő!
okt. 20. 12:49
 320/324 A kérdező kommentje:

324.

Mert ezeknek nincs semmi eszük!

okt. 20. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!