Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők egy jó része miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők egy jó része miért szexualizálja magát az öltözködésével, ha nem szeretnének szexuális tárgyak lenni?

Figyelt kérdés
okt. 15. 14:44
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/324 anonim ***** válasza:
81%
214, akkor kérlek te személy szerint fogalmazd meg, mit jelent az, hogy szexualizálva van valaki. Mert hol azt, hogy illedelmesen bepróbálkozik egy kedvesrendes tag hol azt, hogy vigyél magaddal gázspray-t, ha volt pofád utcára menni nőként. Most akkor mit is takar a kifejezés?
okt. 17. 00:54
 212/324 anonim ***** válasza:
49%

212

Oké, de az nem ugyanaz, mint úgy menni ki az utcára, hogy egy kicsit elhagyatottab helyen, nappal is, folyton készenlétben kell lenni és figyelni, hogy mikor akar valaki erőszakoskodni, ki gyanús.

Ez nemrég történt, Budapest, belváros. Igaz, már sötét volt. Taxit hívtam egy forgalmas utca mellékutcájába, a saroktól nem messze, hogy kényelmesen tudjak beszállni. Jön egy pasi, már messziről furcsán néz, és azon gondolkodtam, hogy most mi legyen. Szerencsére, a forgalmas részről éppen bekanyarodott egy kisebb társaság, így megúsztam annyival, hogy valamit csak odasuttogott, elfojtott hangon. Szerencsére nem hallottam, hogy mit. Szerinted mire számíhattam volna tőle egy valóban elhagyott helyen?

okt. 17. 01:17
 213/324 anonim ***** válasza:
76%
A nők is és férfiak is szexuális lények is. Ami tök normális dolog. Ezért tetszeni akarnak vagy kifejezni ezt, sőt megkívánják egymást. De ettől még nem lesznek használati tárgyak, élvezeti cikkek vagy segédeszközök, hanem veled egyenrangú emberek, saját akarattal, személyiséggel, érzésekkel, tapasztalatokkal... stb. Amikor tárgyiasítasz egy embert, az csak a te fejedben történik, és nem a másik "okozza" a kinézetével. Aki ezt nem érti, a másikat hibáztatja vagy pláne az egészet, az ott elakadt 2-3 éves kor körül toporzékolva, hogy de mindenki miért nem csinálja azt, amit ő szeretne. Hát mert nem, mert a világ sokféle, folyton változik, a tiéd meg csak egy kamera a sok közül és egy akarat a sok közül és nem fog idomulni hozzád, nem lesz "igazságos" pont a te kényelmed szerint, hanem neked kell megtalálni benne, hogy jól érzed magadat. - Úgy hogy változtatni csak saját magadon tudsz.
okt. 17. 07:29
 214/324 anonim ***** válasza:
77%
Az a férfit minősíti ha egy vonzó, szexi nőre tárgyként tekint. Ez minden csak nem egészséges. Ráadásul képmutató és sunyi is az illető. Hiszen viszket a farka, majd megveszik egy bszásért, az agyát is képes elhagyni, lealacsonyodik, de azért a nő tárgy, meg csúnya gonosz aki ezt kiváltotta belőle. Hol itt a logika?
okt. 17. 11:52
 215/324 anonim ***** válasza:
3%

Valós, személyes példáim nőkről/nőktől.

- Megyek HAZA, az új lakásomba. Pont előttem megy be anya és kislánya, és ahogy csukódna az ajtó rátartok és belépek. A nő közli, hogy takarodjak ki!

Visszakérdezek, hogy miért, mire közli, hogy rendőrt hív, ha nem megyek. Mondom hívjon. És hívott!!! Én meg megvártam ott az előtérben. Ő is ott várt. Miután tisztázódott a helyzet, azt sem mondta "bocsi". És utána sem állt velem szóba, pedig 4 évig ott laktam.

- Irodaház, munkahelyem. Nő elejt valamit a folyosón, felveszem, utána szólok. Meg sem áll, rám sem nézz, csak visszaböfög, hogy hagyjam békén, mert ő XY. Oké. Meg is tartottam a 60-at, amit elejtett.

- Metró lépcső. Anyuka küzd a nagy, olyan futós sport babakocsival, le a lépcsőn. Odamegyek, és megkérdem, hogy segíthetek-e? Erre rám üvölt, GÁZSPRAYVEL a kezében! 2 fiatal csaj szólt neki, hogy ne legyen már idióta, csak segíteni akart a pasi, azaz én.

- Parkoló. Odalépek a nőhöz, köszönök, majd közli, hogy itt a kocsi. Mondom nem kell, akkor tessék, és oda ad egy szendvicset! Elvettem, megköszöntem, majd szóltam neki, hogy nézzen a kerékre, mert totál lapos.

okt. 17. 12:21
 216/324 anonim ***** válasza:
84%

Még többet kitalálhattál volna

Ez a 4 nem volt elég

okt. 17. 12:26
 217/324 anonim ***** válasza:
82%

Valós tapasztalataim férfiakkal:

- Megyek haza az iskolából tizenhárom évesen és leültem egy kétszemély részre, be az ablak mellé. Leült mellém egy kb ötven évis férfi (volt bőven szabad hely a buszon) és olyan közel ült, hogy a combjaink összeérintkeztek. Nagyon rosszul éreztem magamat, de nem mertem felállni. Ő egyre csak bámult, vigyorgott, a száját nyalogatta. Aztán elkezdte a combon felső részét simogatni és a fülembe súgta, hogy nagyon szép kislány vagyok. Ekkor már potyogtak a könnyeim és ekkor vett észre minket egy egyetemista korú csaj, aki el kezdett üvöltözni vele, hogy azonnal takarodjon mellőlem. A következő állomáson a sofőr leszállítatta a ferfit, én pedig bőgve mentem haza.

- Balatoni strand női zuhanyzójában egy középkorú férfit verte a farkát.

- A húgom iskolájában az iskolaorvos rendszeresen feleslegesen levetkőztette bugyira a kislányokat ahhoz, hogy csak lemérje őket, a fiúknak csak a cipőt kellett levenni.

- Egy férfinek elutasította a kártyáját a rendszerünk, mire dühében betört egy plakáttartó.

- Egy férfinak rossz volt a jegye (az előző hétre szólt), mire üvöltözésbe kezdett, hogy rohadjunk meg, égjen az egész hely, és hasonló "kedvességek".

Mindkét nemben vannak ostoba és veszélyes emberek, micsoda hír!

okt. 17. 12:52
 218/324 anonim ***** válasza:
86%

Metró lépcső. Anyuka küzd a nagy, olyan futós sport babakocsival, le a lépcsőn. Odamegyek, és megkérdem, hogy segíthetek-e? Erre rám üvölt, GÁZSPRAYVEL a kezében!

Micsoda véletlen hogy akkora gázspray fétised van, hogy oldalak óta azt ajánlgatod, erre ennek az anyukának pont volt ideje elővenni a gázspray-t és még volt is nála a babakocsiban 🤣

okt. 17. 13:09
 219/324 anonim ***** válasza:
0%
219. Mi abban a nagy csoda, hogy valaki hord gázsprayt? Anno WK énekesnő a reptéren bukott vele. VF Youtube videós lány, "Mi van a táskámban?" videójában is kirakta. ALAP egy normálisan gondolkodó, realista, városi nőnek.
okt. 17. 13:21
 220/324 anonim ***** válasza:
80%

21

1. Talán be kellett volna mutatkoznod, hogy heló, én vagyok az új lakó. Jól teszi mindneki, ha idegeneket nem enged be egy kisebb házba, főleg, ha megmondani sem akarja, hova megy.

2. Ez furcsa. Talán a hangod és szöveged nem volt megfelelő.

3. Persze, még el is hiszem. ANyuka mozgólépcsőn gázspray-t kap elő.

4. Elgondolkoznék azon, hogyan is nézek ki, hogy hajláktalannak néznek.

okt. 17. 14:34
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!