Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők egy jó része miért szexualizálja magát az
öltözködésével, ha nem szeretnének szexuális tárgyak
lenni?
191. Nem. Sajnos én annyira extran hibás vagyok, hogy a szociális fobiam miatt arra sem tudok reagálni ha az utcán megfogják a karom. Nem arra ha ténylegesen zaklatnak
okt. 16. 20:19
193 Fixen csak trollkodik már… Ennyi esze senkinek sem lehet
okt. 16. 20:20
"Írjátok le, hogy miért öltöztök szexin, ha nem cél az ismerkedés?!"
Aztán ha a csinos nő kapcsolatban leereszt, akkor meg az a baj.
Nem azért öltözködünk, hogy utcán idegenek szólitgassanak le.
okt. 16. 21:58
Kinek mi a szexi öltözet ugyebár. Én szeretek csinosan öltözni, hogy miért? Mert jól érzem magam a bőrömben, ez ennyi. Ha külön kicsípem magam az pedig a férjemnek is szól, ha elmegyünk valahova. Illetve továbbra is magamnak elsősorban, azaz hogy én lássam magam csinosnak. Eszembe se jut készülődés közben, hogy épp szextárgyat faragok magamból. Eleve ki foglalkozna ismeretlen, idegen férfi ízlésrendjével vagy ítélkezésével? Nem fogok előre ezen szorongani, mindig mindent megtervezni nehogy betámadjanak. Meg tudnám előzni? Kvára nem, ez az igazság! Ez kizárólag azokat a deviáns egyedeket minősíti, akik esetleg így tekintenek rám. A probléma náluk van és rohadt jó lenne már elérni valami fejlődést ebben. Aki le van maradva szellemileg azt kell felzárkóztatni, nem a többi normális embert bsztatni hogy lépten-nyomon figyeljen oda a megelőzésre, ami lehetetlen és élhetetlen.
okt. 16. 22:42
Mondjuk az sem mindegy, hogy a nők mit tekintenek zaklatásnak. (A nemi erőszak egyértelmű.) Szóval mi a zaklatás?
Itt olvastam már, hogy soknak az is az, ha leszólítják őket, pl. a boltban. (Persze gondolom itt is csak akkor, ha a pasi nem Justin Baldoni külsejű, mert annak örül(né)nek.)
okt. 16. 23:23
Na vajon mi eszes?
Akaratod elleni bármilyen erintes
Ennek van kva sok fokozata
A kézmegfogástól elkezdve, az ölelésig(többször átéltem az akaratom elleni olelest, kva undorító és traumatikus) a seggmarkolasig.
Órákig lehetne sorolni…
Egy “sima” térdmegfogás, miután leült mellém egy idegen fa.sz évek óta bennem van mint trauma…
És ebből volt már nem tudom mennyi.
És nem, a helyes Palik sem érhetnek hozzam. Ugyanúgy zaklatás
okt. 16. 23:37
199. Tanulj már meg szövegértően olvasni! Nem írtam, hogy hozzád érne, csak rád köszönne, vagy nyitva egy ismerkedős dumával.
okt. 16. 23:47
Ha egyértelműen elutasítom a közeledését, és ő ennek ellenére ugyanúgy próbálkozik, igen, az már zaklatás lenne.
okt. 16. 23:48
201. De mi az egyértelmű elutasítás??? A női "nem" = "talán". A nők kéretik magukat, és elvárják, hogy a pasik ostromolják őket. Ha minden nőt, aki elküldött elsőre hagytam volna, akkor még most is szűz lennék. Nem érdekeltek a kifogások, hogy ő a tanárom, hogy férje és gyereke van, hogy anyám barátnője, hogy a férje rendőr,... 17 éves koromtól tudom, hogy ez olyan mint a boxban, hiába padlózol, és számolnak rád, fel kell állni, ér rámenni! És persze így is veszíthetsz vagy feladhatod, de akkor is állj fel, és harcolj még!
okt. 16. 23:55
Nem! A nem az nemet jelent, hagyjátok már ezt a hülyeséget, hogy egy nő csak játszmázik ilyenkor. Biztos van ilyen, de vele nem is érdemes foglalkozni.
Ez annyira egy nemi erőszakoló hozzáállása; azok mondanak ilyeneket, hogy nincs olyan, hogy nem...
okt. 16. 23:57
Kapcsolódó kérdések: