Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők egy jó része miért szexualizálja magát az öltözködésével, ha nem szeretnének szexuális tárgyak lenni?
Jól sejtettem. Érdemi válasz és logikus érvelés nincs, annál több sértődött lepontozás, személyeskedés, terelés és kiforgatás. Ennyit értek, saját magatokat árazzátok be a saját viselkedésetekkel. De akkor felfedem a nagy titkot, azért húzzátok elő a nemi erőszak kártyát is ennél a kérdésnél újra és újra (az egyértelmű terelésen és mindent is férfiakra hárításon túl), mert rendkívül kényelmes, és egyben védhetetlen érv. Így aki nem veletek ért egyet hanem a valódi kérdésre keresné a valódi választ, az is ebbe fog beleragadni, hogy hazug demagóg módon összemossátok a szexuális zaklatókkal, és így próbáljátok vállalhatatlanná tenni, mintha ő is ezt pártolná, vagy ilyen lenne. Holott a kérdés még mindig nem erről szólna! Ki lett mondva és bizonyítékokkal alá lett támasztva, nem a kihívó öltözéken múlik a szexuális erőszak esélye. Hogy ti még ennek ellenére is ebbe kapaszkodtok, a valódi kérdés megválaszolása helyett, hát több mint beszédes.
Ti jó páran itt undorítóbbak vagytok még a magyar politikusoknál is. Ők ezt pénzért és hatalomért játsszák, ezt a fajta hazudozást, kiforgatást, és gyűlöletkeltést, emberek megosztását. Ti pedig a saját sértett önérzeteteket próbáljátok táplálni belőle, hazug önigazolásokba menekülve, még a meglévőnél is nagyobbra fújni az egótokat, illetve még több előjogot és előnyt csiholni ki egy mostanra így is erősen túltolt jelenkori trendből. Mindezt természetesen a férfiak róvására. Az egyenlőség jegyében :D Semmivel nem vagytok jobbak mint az incelek! Ugyanaz a ferdítés, valóságtagadás, mindent a másik félre kenés, kifogáskeresés. Csak nálatok még a felesleges és túltolt agresszió is befigyel, legyen az passzív agresszív, vagy nyílt. És persze sokszor még ez is a férfiakra van kenve, hogy ők provokálják ki belőletek :D Vajon honnan olyan ismerős ez az egész...
152. Mert most te végülis mi mellett érvelsz, amire nem kaptál érdemi választ? Hogy férfiak jogosan tekintik szexuális tárgynak azt, aki kirívóan (mit tartasz annak? és más mit tart annak? mindenki ugyanaz vajon és hol a határ?) öltözködik, mert ez a nő felelőssége?
Ha igen, arra írtam, hogy de persze, csakhogy a nők felé ez elvárás is, hogy szexuálisan vonzók legyenek külsőre. Egy ronda vagy nem nőiesen öltöző nő egyszerűen kevésbé boldogul, kisebb az elfogadottsága. De ettől még nem lesznek tárgyak. És egy férfi is sikeresebb az életben, ha a másik nem számára is vonzó, a sajátja között meg "alfa". És akinek vannak ilyen adottságai, még jó, hogy kihasználja. Te nem tennéd? Az tök más, hogy mindkét nemből vannak agyatlanok, izlésficamosok meg ösztönlények vagy mittudomén. De attól még, hogy egy nő épp izgató számodra, a felsőbbrendű éneddel csak tudod, hogy nem szimpla hús, mert senki sem csak a testéből áll.
És mivel idehoztad, igen, a nők félnek a férfiaktól, mivel sok évezredig adták-vették többségüket, így ez egyszerűen benne van a genetikájukban. Ahogy a férfiakéban a felháborodás (tisztelet a kivételnek), hogy de mért nem kaphatnak meg már bárkit, aki megtetszik. De hát amellett, hogy mindenki marhára felismerheti ezt a részt önmagában, haladunk kultúrlénység felé remélhetőleg, így egyre többen le tudják küzdeni ezeket és bizalommal meg tisztelettel lenni a másik, mint ember iránt, akárhogy is néz ki épp.
Meddő ez a vita ami itt kialakult.
Amíg nem értik meg a nők, feminácik, meg mellettük nyomják a trollok, hogy NEM MINDIG, de sok esetben a nő IS thet róla, hogy megerőszakolják, zaklatják, addig miről beszélünk?
És NEM áldozathibáztatás, hanem TÉNYMEGÁLLAPÍTÁS a dolog.
Pl.: El kell ismerni, hogy idehaza, a nappali felkunkorodott szőnyegében is megbotolhatok, és eltöretem az eséstől a karom. De!!! 10000X nagyobb az esélyem a kartörésre, ha elmegyek gördeszkázni. És igen, ott és akkor, ÉN leszek a hibás. PONT.
Vagy pl. Németországban az állatos boltokban ott a paprikaspray a kutyatámadások miatt. Itt, a Gyakorin többször kérdezték, hogy a kutyások hordanak-e sprayt a sétáltatáshoz. Talán 1 azaz EGY olyan válaszra emlékszem, hogy igen, ő hord. A többiek leírják, hogy nem mert minek, mert ők elfutnak, lekaratézzák a pitbullt, ráordítanak és elfut a roti, meg hasonló álomvilágbeli baromságokat.
De engem röhögtek már ki, amiért van porral oltó a konyhámban.
"Szóval itt is, van a nőknek ez a szabad akaratból meghozott döntése, hogy nyáron kiraknak mindent. Erről szólna a kérdés, miért szexualizálják saját magukat, de közben miért kérik ki manapság mégis hogy ők szexualizálják saját magukat. "
Tulajdonképpen mit jelent, hogy szexualizálja magát? :D
Hogy egyesekben vágyat kelt az, ahogy kinéz?
Azért kérdezem, mert erről is a ködölés megy. Illetve a kérdező válaszolt, ő mondta, hogy bármi, ami szexuális vágyat kelt.
"Hogy az egész szinte a kezdetek óta át van terelve a férfiakra, a nemi erőszakra, meg úgy minden másra hogy miért a férfiak a sz*rok ebben is."
Mert azt, hogy "szexualizálják a nőket" sokan azzal azonosítják, hogy valami kéretlen dolgot tesznek.
Zaklatás, kéretlen, gusztustalan megjegyzések, vagy akár fogdosás, erőszak.
"Miközben az egyik értelmes válaszoló folyamatosan statisztikákkal jött, amiben ki van mondva hogy az öltözködés NEM befolyásolja a nemi erőszak arányát. Akkor miről beszélünk?"
Ez a tény nem a nőket cáfolja és egyben lesújtó.
Azt bizonyítja, hogy bárhol érhető őket erőszak vagy zaklatás, és legtöbbször olyanok részéről, akikben ismer, vagy bízik.
"Na és ennek ellenére is még mindig itt tartunk, hogy egy alapból női viselkedés ellentmondásosságát megkérdőjelező kérdésben is a férfiak általánosító leszólása, nemi erőszak és egyéb oda nem való témák futnak egyfajta agresszív elterelésként."
Nem ellentmondosás "női viselkedés".
Semmi ellentmondásos nincs abban, ha szexin öltözik fel. Azzal nem ad zöld utat arra, hogy tárgyként tekintsenek rá vagy olyan stílust engedjenek meg maguknak vele szemben, amit ő nem kíván eltűrni.
Nem hinném, hogy bárkinek az a problémája, hogy tetszik a férfiaknak, rá merészeltek nézni, vagy emberhez méltó stílusban bepróbálkoztak.
Az maga a hazudozás és az álszentség, hogy te úgy akarod beállítani, hogy a nők arra hisztiznek be, hogy valaki rájuk néz vagy annyit mond, hogy "jó nő vagy".
Biztos van ilyen is, de nem ez az általános.
Akikről beszélnek, hogy "szexualizálják" őket, azok a férfiak nem állnak meg itt (és itt most nem zaklatókról, erőszakolókról beszélek). Ne adjuk már a hülyét.
" nemi erőszak és egyéb oda nem való témák futnak egyfajta agresszív elterelésként."
Agresszív elterelés? :D
Volt itt több fogyatékos csávó, akik végig azt magyarázták, hogy ha egy nő így vagy úgy öltözik fel, akkor ne csodálkozzanak, ha alájuk nyúlnak, vagy a wc-ben elkapják őket színesbőrűek.
A vitát ezek tartották fenn, és ezek miatt ment el ebbe az irányba, mert millió értelmes komment után is jöttek a részeg vadásszal meg a vonattal.
" Felnőtt nők teljes álszent valóságtagadásba menekülnek kollektíven, kirakják mindenüket is ugyanúgy a bulikban mint régebben, de már képesek előadni ezt a sértődött, felháborodott narrativát hogy ők csak bulizni akarnak miközben őket minden férfi ok nélkül zaklatja, szexualizálja (nem a taperolásról beszélek nyilván, hanem hogy sokan megnézik őket) (és nem, a szexualizálás még mindig főleg nem a nemi erőszak!) és persze ismét a férfiak az ösztönállatok, meg akik hibásak mindenben."
Nem, nem azt kell érteni szexualizálás alatt, hogy sokan megnézik őket.
Hanem a prosztó stílusú próbálkozást, meg azt, hogy nemcsak megnézik, hanem zombi mód, kínosan bámulják, esetleg még követik is őket.
És de, ide tartoznak a kéretlen érintések is (még ha nem is az olyanok, hogy alányúlnak vagy ráfognak a mellükre).
Aki volt ilyen helyen és nem csukta be a szemét, annak tudnia kellene, miről van szó.
Soha az életben nem volt olyan idő, amikor a férfiak túlnyomó többsége kulturált és visszafogott volt, és kivetették maguk közül a zaklató, prosztó, vagy akár taperoló alakokat. Soha. Nemhogy még azokat, akik nem tették ezeket, hanem csak gátlások nélkül, prosztón nyomultak nőkre.
A ténylegesen nagyobb dolgoknak (fogdosás, zaklatás, erőszak) is az elmúlt 10 évben lett nagyon felhangja, ez változott, vagyis van változás alatt.
Az, hogy még mindig nem sikerült érdemi változást elérni, szimplán szégyen és szomorú.
De az általános még mindig az, hogy azoknak a férfiaknak a többsége, aki még nem is csinálja ezeket, nem veti ki azt, aki igen, nem szakítana meg ezért barátságot pl., szórakozóhelyen pedig nem avatkozna közbe. Passzívan, kussban nem ért egyet és itt megáll a dolog.
"És hányszor hallottam normális és őszinte nőktől a múltba, hogy tényleg sokszor úgy mennek le bulizni hogy simán benne van a szex lehetősége is, szóval hogy tényleg kicsípik magukat, és direkt kidobnak mindent, vagyis szexualizálják magukat? Ez tök alap volt mindig is. "
Irreleváns.
Természetesen van olyan, aki pasizni megy, de aki azt mondja, hogy nem azért megy, akkor el kell fogadni. Mire mész azzal, hogy belekötsz? Egyáltalán mit akarsz? Vallja be, hogy igenis pasizni ment? Vagy ha nem pasizni megy, akkor tartson bizonyos öltözködési szabályokat? :D Itt azért már érezni kell, hogy kezd fura irányt venni a dolog.
Ha azt mondja, hogy hagyják békén, akkor hagyják békén.
Ha azt mondja, hogy ő csak a barátnőivel akar táncikálni, nem akar sem ismerkedni, sem baxni, akkor hagyják békén.
Mindent megoldana.
("őszinte és normális nő != te normáid szerint viselkedő, veled egyetértő nő)
"Holott a kérdés még mindig nem erről szólna! Ki lett mondva és bizonyítékokkal alá lett támasztva, nem a kihívó öltözéken múlik a szexuális erőszak esélye. Hogy ti még ennek ellenére is ebbe kapaszkodtok, a valódi kérdés megválaszolása helyett, hát több mint beszédes."
Értő olvasás nem megy, ellenben a szelektív fröcsögés nagyon is.
A 2 ide író csávó kapaszkodott a nemi erőszakba az idióta hasonlataikkal és az értetlekedéseikkel. Ők voltak azok, akik konkrétan rász.artak a statisztikára, és hajtották a magukét, hogy de igen, attól függ. (Sőt, most már jelen idő, mert már meg is jelent az egyik pont most is.)
Ő mondták konkrétan azt, hogy a nő tehet róla, ha letaperolják vagy kéretlenül megbaxxák, mert úgy öltözött fel.
Az egy dolog, hogy nem kellett volna őket etetni, mert semmi értelme nem volt, de a topicot elsősorban ők vitték el.
Szerintem meg az oldalon jelenlevő férfiak közül senki nem adta vette a nőket. Az hogy ti ezt még a mai napig érvként/kibúvóként használjátok bármire, kollektíven hibáztatva érte a férfiakat, és egyfajta általánosításként rájuk húzva a kollektív bűnt, már kapásból egy nagyon hibás, ellenségeskedő megközelítéshez vezet. Az ebből eredő, pusztán nemi alapon vett előítéletes, alapjáraton már sértődött hozzáállás meg szintén a probléma része. Hogy sokatoknak itt aki férfi, az már csak és kizárólag rossz lehet. Még akkor is, ha ő nem tett ellenetek semmit, vagy nem olyan mint a többségük. Ezt nem rád mondom 153, te még próbálod ezt elkerülni, és objektíven válaszolni. Ha jól sejtem te teljesen rendben is vagy magaddal és az életeddel. De mégis, őszintén, milyen férfiakra általánosító és leszóló válaszok zöldek itt? És akik felhívják a problémára a figyelmet mint pl a 143 vagy én, annak meg tömeges lepontozás az eredménye. Hát bravó, rendkívül tiszteletteljes és egyenlő viselkedés. Így aztán lehet és érdemes is értelmes párbeszédet folytatni veletek. A kicsinyes beszólogatós, vagy kifejezetten agresszív gyalázkodó kommentekről nem is beszélve, mert azokból is volt bőven. Pedig a modik már így is tisztogatást végeztek.
Hogy mi ellen érvelek az egyszerű, az álszentség, jellemtelenség és hazugság ellen, ami manapság rengeteg nőnél csúcsra jár. És a jelenkori trendek is egyre inkább ebbe az irányba kezdik elvinni a most még normális nőket is. Ők egyre inkább felmentést kapnak szinte bármilyen tettük alól ha meg kell magyarázni, és a férfiakra hárítanak mindent. De ha meg ugyanazt a tettet mondjuk a férfi követi el, olyankor meg szintén a férfi lesz a hibás. Egyeseknél már ez a program fut itt fejben nagyon régóta, a nő soha semmiben kicsit sem lehet hibás, bármi áron meg kell védeni, a férfiakat meg mindenért felelőssé tenni, olyanért is akár, amit az adott férfi konkrétan el se követett. Általánosítás, kiforgatás, sunyi passzív agresszív megnyilvánulások és társai. Ha tudnád mennyi ilyet láttam ebből itt ezen a szutyok oldalon...
Kifejtettem hosszasabban a 147-es kommentemben a fő problémát, hogy fura módon egyre több nő úgy próbálja ezt előadni, hogy manapság mindenért a férfi a hibás. Jelen esetben azt, hogy buliba mennek és szándékosan szexi, kihívó öltözéket vesznek fel. Aztán mégis a férfiakat képesek ócsárolni és hibáztatni őket, ha meg vannak nézve, vagy neadjisten bevállalós, olcsóbb nőként kezelve. Manapság már olyan is háborog ezen a férfiak ellen, aki önként rakja ki magát onlyfansra hiányos öltözékben, és gyakorlatilag ebből él :D Hatalmas lett az arc és az önérzet sokatoknál, csak tudnám mire. A szexualizálás meg még mindig nem a nemi erőszakot jelenti, az csak egy nagyon szélsőséges és nem normális példa, ágyúval a verébre kaliber. Persze itt rögtön ezt húzták elő, hogy eltereljék az ellentmondásról a figyelmet, és köpködhessék a férfiakat így általánosítva. A valódi kérdés még mindig az lenne, hogyha egy nő önként szexualizálja magát, kiteszi mindenét és csábítóan viselkedik, akkor ugyanez a nő miért kéri számon, ha mások is így tekintenek rá, és eszerint kezelik? És nem, még mindig nem a nemi erőszakról lenne szó, az kicsit se normális! De ez a fajta jelenkori valóságtagadás sem az, a sértődöttséggel és mindent a másikra hárítással sem!
Összességében: kicsit több önkritika kéne, kicsit több objektivitás, kicsit több felelősségvállalás és gerincesség, illetve kicsit kevesebb sovinizmus és kicsit kevesebb férfiakat hibáztatás mindenért is. Mert ez a fajta szélsőséges hozzáállás semmi jóra nem vezet. Ellenben baromi ragályos, és szép lassan a teljes társadalmat fogja megmérgezni. Az úgynevezett egyenlőség jegyében.
Egyébként nem vagyunk ellenségek úgy vélem. Szót emeltem most én is pár dolog ellen, amit itt a kérdés alatt többen is felhoztak. Ennyi. Le lehet pontozgatni, be lehet szólogatni, azzal csak megerősítést nyer amiről beszélek, egyoldalúan sértődött és ellenséges hozzáállás. Úgy vélem én se mondtam semmi igazán támadót, csupán a véleményemet. Ha már szabad vélemény nyilvánítás van, akkor néha élek is vele. Hogy ezzel ti mit kezdtek, az már nem az én felelősségem. Az már sokkal inkább rólatok szól.
"Összességében: kicsit több önkritika kéne, kicsit több objektivitás, kicsit több felelősségvállalás és gerincesség, illetve kicsit kevesebb sovinizmus és kicsit kevesebb férfiakat hibáztatás mindenért is."
Ez annyira szép, csak azt nem látod, hogy ez férfiaknak tanács. (Cseréld le a férfiakat szót nőkre, és megvan miért nem kelletek senkinek.)
Férfi és felelősségvállalás? 😆😆😆
Gerinc??? 🤣🤣🤣
Miután leírjátok azt, amit itt? Semmi önvizsgálat. Elképesztő.
"Az maga a hazudozás és az álszentség, hogy te úgy akarod beállítani, hogy a nők arra hisztiznek be, hogy valaki rájuk néz vagy annyit mond, hogy "jó nő vagy"."
Nem hazugság, és nem én állítom így be. Én is elképedtem ezen az egészen. Több kérdés is volt itt korábban gyakorin, ahol jópár női válaszoló magából kikelve őrjöngött pusztán ezen, hogy őket MEGNÉZIK a buliban vagy nyáron az utcán. Vagy szerinted ez normális, hogy már itt tartunk? Ott is próbálták taperolás sőt nemi erőszak irányba elvinni, meg hogy minden férfi primitív ösztönállat. De mégis, a kérdés ott arról szólt, hogy nők szeretik-e ha megnézik őket nyáron. És láss csodát, csomó sértődött, férfiakat leszóló, gyűlölködő női komment született! Meg kiforgatás hogy csak a hőség miatt vesznek fel ennyire kihívót. Hogyne, ezért kell dekoltázst is fullba kirakni, vagy épp a segget a picsanaciba, azon a pár centin múlik hogy ne kapjon szegény hőgutát :D Szerintem a legocsmányabb hazug álszentség, ha ezek után még letagadják hogy azért azt veszik fel, mert szeretnének szexinek látszani. Van azért határ a lenge, és a kihívó, sőt akár a k*rvás öltözék között is. Minden megvan a szerepe, és aki erről hazudik, az a valóságot torzítja. A beszólás, fogdosás az egyértelműen baj! De amikor oda jutunk hogy már a nézésre is ekkora őrjöngést adnak elő, miközben ők maguk provokálják ki? És akkor emberek nekiállnak még ezt védeni? Tényleg az lesz mint a c-knél hogy már azon őrjöngés hogy valaki rá mert nézni az utcán? Szerintem ez baromira nem normális! És egyesek mégis ezt próbálják erőszakosan végigverni a társadalmon, hogy ez legyen az új norma. Nagyon gáz!
Egyébként valóban nincs rendesen definiálva a kérdésben sem a szexualizálás fogalma. Így könnyen bárki elmehet a két eltérő irányba. Hogy csak megnéznek valakit, vagy akár a másik szélsőségig, a nemi erőszakig. Utóbbi egyértelműen rossz, és bűn. De amikor egyes túlérzékeny és álszent nők már a sima megnézést is hasonló gyűlölettel és lenézéssel adják elő (és azt a helyzetet a nemi erőszakkal ellentétben tényleg ők maguk hozták létre, az aktuális öltözékükkel), hát arra tényleg nem lehet nagyon mit mondani.
"Az egy dolog, hogy nem kellett volna őket etetni, mert semmi értelme nem volt, de a topicot elsősorban ők vitték el."
Megint a másokra mutogatás. Az lehet hogy ők vitték el ebbe az irányba, de a többség azóta is ezt fújja! Én is és az előttem lévő kommentelő is megpróbálta normálisan, nemi erőszaktól mentesen tárgyalni ezt a kérdést, hát ugyanaz lett előrángatva mégis. Akkor ismételten, miről is beszélünk? Ugyanúgy ez van használva azóta is, mint kényelmes terelés. Ráadásul itt az oldalon ezerszer láttam már hasonlót, maradjunk annyiban hogy jól felismerem.
"Szerintem meg az oldalon jelenlevő férfiak közül senki nem adta vette a nőket. "
Rendszeresen van pár, aki nagyon szeretné ezt tenni, és nyíltan vállalja is.
(3. világból megvenni egy nőt, aki a jobb életért cserébe vele van, de ha elválik/szakít, akkor visszatoloncolni oda, ahonnan jött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!