Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők egy jó része miért szexualizálja magát az öltözködésével, ha nem szeretnének szexuális tárgyak lenni?
"117. ÉN felfogtam! TI miért nem fogjátok fel és fogadjátok el, hogy igenis SOKKAL nagyobb az esélyed a zaklatásra, ha prostisan öltözve mész részeg, primitív kanok közé?"
Mit nem fogsz fel azon, hogy erre semmi bizonyíték nincs, te ostoba, tanulatlan senki?
Ott vannak a számok. Munkahelyen történik ilyesmi a legnagyobb eséllyel.
123. Én ha meglátok egy EMBERT, mindig végigmérem.
- Egyrészt a cipő, óra, ruha alapján próbálom belőni az anyagi és társadalmi szintjét.
- Másrészt megnézem a kezén a bütyköket, az orrát és a fülét a box és birkózás miatt, és az öv vonalat a fegyver miatt.
Ha pedig jó nő, akkor direkt úgy, hogy észre vegye, és lássa az érdeklődést. Imádom, mikor elpirul egy érett, vonzó nő, és kislányosan elmosolyodva a füle mögé simítja a haját. Olyankor érzem, hogy kezdek nyeregben lenni, és rá kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!