Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők egy jó része miért szexualizálja magát az öltözködésével, ha nem szeretnének szexuális tárgyak lenni?
"Nem működik."
Aki erőszakoskodik nőkkel (jellemzően, de férfiakkal is előfordulhat), azokat kasztrálni kéne.
Na akkor...
Igen, előfordulhat, hogy sétálsz az erdőben, piros kabátban, és egy részeg vadász, vagy eltévedt lövedék megöl.
De ha Ukrajnában sétálsz az erdőben, terepszínben, pláne egy puskával, akkor és ott SOKKAL-SOKKAL nagyobb az esély rá, hogy lelőnek.
Ez, így már érthető példa lányok és értetlenek?
91
Jó okkal vagy számukra leprás.
Amúgy meg nem érdekel senkit, nem releváns most itt a nyomorod sem a főkérdés, sem a kialakult vita szempontjából.
Komolyan nem hiszem el, hogy ekkora buta, értetlen, 0 senkiházi humanoidok léteznek.
Melyik része nem volt annak világos, hogy a legtöbb zaklatás munkahelyen történik? Több történik munkahelyen, mint tömegközlekedésen, utcán és szórakozóhelyeken együttvéve.
Érted a mondatot? Ismeretlen netán valamelyik szó?
Ha sikerült esetleg felfogni: Akkor dolgozni se járjanak nők? Vagy csak olyan helyre, ahol nincsenek férfiak?
96.
ŐSZINTÉN!!!
Csak erre válaszolj!
Ha én, ebben a nyálkás időben, nyári sportgumival, versenymotorral 200-al belemegyek az oszlopba, akkor ki/mi a hibás?
- A motor gyártója?
- A motor eladója?
- Az út karbantartója?
- A gumi gyártója?
- A gumi eladója?
Mert én nem, ugye? Ugye, hogy én nem? >:)
97
Ez meg hogy jön ide, te szerencsétlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!