Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők egy jó része miért szexualizálja magát az öltözködésével, ha nem szeretnének szexuális tárgyak lenni?
Azért itt vannak bajok a fejekben, nem is kevés. Pedofilokhoz és gerontofilokhoz hasonlítgattok egészséges szexualitású felnőtt férfiakat, akikkel szerintetek az a baj, hogy szexuálisan vonzónak találnak lengén öltözött felnőtt nőket. Kvázi normálisan működnek. Ebben semmi rossz nincs. Még azzal sincs semmi baj, ha a véleményét kifejti valaki, szabad vélemény nyilvánítás van. Ha elmegyek az X-faktorba artikulálatlan hangon énekelni meg szerencsétlenül táncolni és a fél ország rajtam röhög akkor ki a hibás abban, hogy megszégyenültem? Én vagy a nézők? Füttyögessetek vissza, ha nem tetszik, vagy szóljatok be valami frappánsat úgy, hogy beégjen a füttyügető és elmenjen tőle a kedve. Ja, hogy ahhoz kicsit kreatívnak kellene lenni és már nehezebb mint öncélúan szexizni? De hát többek vagytok, mint "csak egy lyuk", így nem jelenthet nehézséget.
Apropó ösztönlények. Mennyivel ösztönvezéreltebb egy férfi, aki gerjed egy lengén öltözött felnőtt nőre, mint egy nő, aki úgy érzi magát jól, ha lengén öltözik?
Miért csak a férfiak vállalják mindenért a felelősséget, miért csak ők tartóztassák magukat, ha a nőknek nem kell? Nem a ti vesszőparipátok, hogy kezeljen benneteket a társadalom egyenrangúként? Ez nem csak jogokkal, de felelősséggel is jár.
Azért más, aki felháborodik, miért füttyögetnek utána, ha "elfelejt szoknyát venni", vagy ha a másik meg is erőszakolja. Ez olyan, minthogy valakinek csak nem tetszik mondjuk a pólója felirata és fujjogsz magadban vagy be is szólsz neki vagy még meg is vered érte.
Egyébként meg hogy mi szexuális, az erősen meghatározott kulturálisan, hiszen vannak/voltak olyan korszakok, népek, ahol egy bokavillanás is annak számít, máshol meg tök normális és megszokott fedetlen mellel járkálni. (És akkor van az is, hogy ma a fiúknak miért lehet nyáron, ha a lányoknak nem.)
"Füttyögessetek vissza, ha nem tetszik, vagy szóljatok be valami frappánsat úgy, hogy beégjen a füttyügető és elmenjen tőle a kedve"
Eddig arról volt szó, hogy a nő saját (önvédelmi) érdeke nem nőiesen öltözni, mert az ősemberek (akik az itt kommentelők szerint a többség) ettől felhatalmazva érzi magát bármire. Komolyan kérdezem, hogy szerinted jó ötlet megszégyeníteni egy ilyen férfit? Amelyiknek nincs korlátja abban, hogy hogyan viselkedik, majd lesz abban, hogy kit üt meg?
Nem a kreativitás hiánya, hanem az életösztön miatt választja ebben a helyzetben a menekülést a legtöbb nő.
De, ahogy sokan írták, még csak nőiesen, vagy szexin se kell öltözni. Sima hosszú farmer, póló kombóban is kaptam màr megjegyzéseket, huhogást, füttyögést, jellemzően olyankor, mikor falkában van az ősember. A "nem néz oda, nem vesz észre, távozik" módszer az egyetlen, ami biztonságos sajnos.
Ennyi haszna van annak, hogy meghíztam. +15 kilóval legalább általában békén hagynak.
Régebben tényleg volt egy ilyen utazó kiállítás itthon is, valami "ez volt rajtam, amikor megerőszakoltak" címmel. És egyáltalán nem szexi ruhák voltak kirakva, hanem farmer, póló, melegítő, futócucc, tök szolid fürdőruha, gyerekruha... a hozzájuk tartozó történettel. Inkább szüli alkalom ezt, azaz, hogy egyedül van a nő olyannal, akivel nem kellene, mint az, hogy mi van rajta.
Az, hogy szexuálisan vonzó legyen egy nő, pláne fiatalnak is tűnjön, igazodjon a trendekhez, és még kifejezze az egyéniségét is, ma nyugaton társadalmi elvárás mindkét nem részéről. Van persze, akit ez nem érdekel, csakazért is lenvászon zsákban jár, más meg túllő a célon és prostinak öltözik, de hát minden ilyen dolognál van egy mainstream meg vannak, akik erre vagy arra kilógnak belőle. De egyszerűen aki alkalmazkodik az aktuális elvártakhoz külsőre, az jobban boldogul az életben, legyen az társkeresés vagy munkahely.
143-assal nagyon egyetértek. Pontosan ez a jellemtelen hozzáállás vezetett a jelenkori problémákhoz, hogy manapság már a nők tolják lefelé magukról a felelősséget mindenért is. És egyre többen soha nem látott erőszakos és tapló stílusban kiforgatnak mindent, hogy miért a férfiak tehetnek róla. A férfiak, így általánosítva. És a saját tetteikért és hozzáállásukért is, igen! Miközben ők meg állítólag jobban élnek mint a történelem folyamán bármikor, mégis egyre többen közülük sose látott gyűlölettel vannak a férfiak felé. De gondolom ez kicsit se furcsa és ellentmondásos. És természetesen ezért is a férfiak a hibásak... :D
Én eddig nem szóltam hozzá, csak figyelgettem a kommenteket. Tudjátok mi a baromi fura ebben az egész kérdésben, és abban ami itt is történik? Hogy van egy aktív cselekmény, sok nő kidobja mindenét, szexualizálja saját magát a saját maga szabad döntéséből. Nekem ez oké, nyáron nagyon szívesen elnézegetem (vessetek meg érte, én legalább őszintén felvállalom!), és hiába vagyok férfi, nem szoktam erőszakoskodni se velük, kérdések alatti általánosítások ide vagy oda. Szóval itt is, van a nőknek ez a szabad akaratból meghozott döntése, hogy nyáron kiraknak mindent. Erről szólna a kérdés, miért szexualizálják saját magukat, de közben miért kérik ki manapság mégis hogy ők szexualizálják saját magukat. Erre hogy mi folyik itt lassan 150 (és több volt csak a leggázabbakat láttam azóta törölték a modik) válaszon át? Hogy az egész szinte a kezdetek óta át van terelve a férfiakra, a nemi erőszakra, meg úgy minden másra hogy miért a férfiak a sz*rok ebben is. Ismét! Miközben az egyik értelmes válaszoló folyamatosan statisztikákkal jött, amiben ki van mondva hogy az öltözködés NEM befolyásolja a nemi erőszak arányát. Akkor miről beszélünk? Na és ennek ellenére is még mindig itt tartunk, hogy egy alapból női viselkedés ellentmondásosságát megkérdőjelező kérdésben is a férfiak általánosító leszólása, nemi erőszak és egyéb oda nem való témák futnak egyfajta agresszív elterelésként. Csak hogy véletlen se lehessen a kérdés lényegéről, egy a jelenkorban már ellentmondásossá vált női hozzáállásról beszélni. Visszakanyarodva a korábbi megjegyzésemhez, a férfiak a hibásak mindenért is jegyében elkövetve... És ez manapság egyre többször történik meg, főleg ezen az oldalon.
Szóval itt főleg a gerinccel és őszinteséggel lettek hatalmas problémák. Régebben is volt hogy a nők ugyanúgy kidobták mindenüket ha pl bulizni mentek, de legalább őszintén VÁLLALTÁK hogy mit csinálnak, hogy pasizni mennek épp a klubba, csajos este, bedobják magukat és társai. És ez mindkét nemnek teljesen rendben is volt. Csomóan nem csak kihívóan öltöztek hanem úgy is viselkedtek, de nem hazudoztak meg tereltek róla össze vissza, hanem VÁLLALTÁK. És ha valaki - akár csak jófejségből - mondta ilyenkor nekik hogy de jó NŐ vagy, akkor jól vagy rosszul (de akkoriban még többnyire jól) vették volna a bókot, ahelyett hogy mindenféle elmebeteg jelenkori sértődött szöveget letoltak volna, hogy a férfi mekkora szexista, hogy mer egyáltalán ránézni, sőt hogy még ő tárgyiasítja őket, és mekkora sovinizmus hogy azt mondta neki hogy de jó nő :D És persze szigorúan utólag, az interneten gyűlölködve, mert a helyszínen csak ronda nézésre, és sértődött tahó viselkedésre futotta volna. Csak jelzem, ez régen szintén nagyon nem így ment (pár idiótát leszámítva, de ők voltak a kisebbség akiket mindenki kinevetett), de köszönjük jelenkori megosztás és férfiak elleni általánosító gyűlöletpropaganda. Most már ez is tök általános lesz szép lassan, ha így haladunk.
Hogy hol tartunk jelenleg? Felnőtt nők teljes álszent valóságtagadásba menekülnek kollektíven, kirakják mindenüket is ugyanúgy a bulikban mint régebben, de már képesek előadni ezt a sértődött, felháborodott narrativát hogy ők csak bulizni akarnak miközben őket minden férfi ok nélkül zaklatja, szexualizálja (nem a taperolásról beszélek nyilván, hanem hogy sokan megnézik őket) (és nem, a szexualizálás még mindig főleg nem a nemi erőszak!) és persze ismét a férfiak az ösztönállatok, meg akik hibásak mindenben. Hányszor láttam ezen a hülye oldalon ezt az érvet és felháborodást? És hányszor hallottam normális és őszinte nőktől a múltba, hogy tényleg sokszor úgy mennek le bulizni hogy simán benne van a szex lehetősége is, szóval hogy tényleg kicsípik magukat, és direkt kidobnak mindent, vagyis szexualizálják magukat? Ez tök alap volt mindig is. Szóval egyetlen dolog változott meg ilyen téren a jelenben. Hogy régen ezt nagyjából őszintén felvállalták a nők! Manapság pedig megy az agresszív ferdítés, terelés, hazudozás, és férfiakat hibáztatás már ezért is.
Ti ebbe az egészbe már annyira benne éltek, hogy fel se tűnik mennyire nem normális. Bekajáltátok ezt az agresszív, nemeket megosztó maszlagot ami 5-10 éve fut. És sajnos egyre több nő veszi át. Holott ha a számokat nézzük, semmi nem lett tőle jobb! Annyi változott hogy a nők egy része manapság már gyűlöli a férfiakat, fél tőlük, általánosít rájuk, lenézi és megveti őket, és persze a saját meghozott döntései negatív oldalát is szemérmetlenül megpróbálja rájuk keni. Nem a nemi erőszakra gondolok, ott természetesen csak és kizárólag az elkövető lehet a hibás. Csakhogy ennek a kérdésnek nagyon nem a nemi erőszakról kellett volna szólnia, és a férfiak elleni rantolásról. És hogy ez így sikerült tudom, a válasszal már ne is fáradjatok, mert tudom hogy természetesen a férfiak a hibásak ebben is...
Még talán annyit, hogy szerencsére a jelenkorban sincs veszve minden, pl a szexualitás topicban vagy az emberekben is a nők ugyanúgy őszintén felvállalják ezt a viselkedést, a többségük legalábbis. Csak itt, a felnőtt párkapcsolatokban válik ez hatalmas ellentmondássá, hazugsággá, nemlétezővé, és a férfiak hibájává. Dehát itt minden férfi kollektív bűnössé válik, abban a pillanatban hogy nem a szélsőséges feministák ultra szexista narratíváját fújja. Ennek jegyében reppenhetnek a pirosak, nem túlzottan hat meg. Jöhetnek a személyeskedések, támadások, ugyanúgy lepereg. Amit akartam elmondtam, aki ide téved és elolvassa az látni fogja. Ennek tudatában én már nyugodt szívvel távozom :)
"Nem a ti vesszőparipátok, hogy kezeljen benneteket a társadalom egyenrangúként? Ez nem csak jogokkal, de felelősséggel is jár."
Én vállalom a felelősségre vonást, ha egy nap megtámadok és szexuálisan zaklatok egy férfit. Kajak.
Ja, hogy én nem vagyok egy undormány ösztönlény, aki semmibe veszem a férfiak méltóságát? Hát igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!