Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatnál nem kényelmesebb egyedül élni és eljárni kefélni?
Nem tudom, miért vagyok továbbra is lepontozva, ugyanazt mondom, mint a többiek. 😅
Egyedüllét, opcionális vibrátor, vagy kapcsolat. Szexkapcsolat soha.
18 így van.
Bár én a kapcsolatban képes vagyok a másik függőjévé válni, így a szexnek is. Egyszerűen imádom a párom péniszét fogni, nézni, a számba venni. Őrült vagyok.. :D
11es voltam
A manapság az emberek nem szeretnek felelőséget vállalni egymásért (sem). Egy kapcsolat pedig felelőséggel jár. "Inkább akkor találkozzunk ha, szükségem lesz rád". Aztán mehetsz ahová akarsz. Őnzö és maguknak valók lettek az emberek.
De emellett mindekét kapcsolat tipusnak meg vannak az előnyei és a hátrányi is. Mindenesetre jöhetnek olyan időszakok, amikor jól esne, ha valaki az ágyamhoz hozna egy pohár vízet....
Igen, nagyon jó lenne, de sajnos nem hogy normális párkapcsolatra, de sajnos szexpartneri kapcsokatra sincs nagyon lehetőség.
Borzasztóan nehéz manapság nőkkel kapcsolatba kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!