Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párkapcsolatnál nem kényelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatnál nem kényelmesebb egyedül élni és eljárni kefélni?

Figyelt kérdés
Vagyis akkor mindenkinek megvan a maga kis nyugodt intimszférája, nem kell egymást kerülgetni, amikor találkoznak szépen felöltöznek, csinálnak szuper programokat együtt és utána mindenki visszatér a békés életterébe. Persze meg kell adni a módját, hogy a nő is jól érezze magát. A klasszikus párkapcsolat egy csomó nyűggel jár, nem mindenki vágyik rá, pláne az összeköltözés.

okt. 2. 09:21
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, miért vagyok továbbra is lepontozva, ugyanazt mondom, mint a többiek. 😅

Egyedüllét, opcionális vibrátor, vagy kapcsolat. Szexkapcsolat soha.

okt. 2. 20:10
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
20. Akkor szakíts, ne legyél gerinctelen.
okt. 3. 00:51
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

18 így van.

Bár én a kapcsolatban képes vagyok a másik függőjévé válni, így a szexnek is. Egyszerűen imádom a párom péniszét fogni, nézni, a számba venni. Őrült vagyok.. :D

11es voltam

okt. 3. 00:52
 24/34 gabor49 ***** válasza:
32%
jobb a szexkapcsi mint az egyutteles allszentsege
okt. 3. 05:48
 25/34 Oldfire ***** válasza:
100%

A manapság az emberek nem szeretnek felelőséget vállalni egymásért (sem). Egy kapcsolat pedig felelőséggel jár. "Inkább akkor találkozzunk ha, szükségem lesz rád". Aztán mehetsz ahová akarsz. Őnzö és maguknak valók lettek az emberek.

De emellett mindekét kapcsolat tipusnak meg vannak az előnyei és a hátrányi is. Mindenesetre jöhetnek olyan időszakok, amikor jól esne, ha valaki az ágyamhoz hozna egy pohár vízet....

okt. 3. 09:02
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

Igen, nagyon jó lenne, de sajnos nem hogy normális párkapcsolatra, de sajnos szexpartneri kapcsokatra sincs nagyon lehetőség.

Borzasztóan nehéz manapság nőkkel kapcsolatba kerülni.

okt. 3. 10:19
 27/34 anonim ***** válasza:
81%
25. Így van, az emberek 90%-q gyerek még. Sajnos. :)
okt. 3. 10:27
 28/34 anonim ***** válasza:
57%
Mitől felelősségteljesebb a többség, akik házasodnak, gyereket csinálnak, elválnak, aztán sok esetben a gyereket is felhasználják egymás ellen, mint az aki nem házasodik, nem csinál gyereket, vagy nem kapcsolatban él?
okt. 3. 10:54
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
28. Én nem tervezek gyermeket 24 évesen, inkább jókat szexelek a párommal és megyünk ide-oda, együtt sportolunk vagy edzünk. :)
okt. 3. 11:20
 30/34 Senior Séf ***** válasza:
65%
SEMMI kényelmes dolog nincs az ember életében, amiért később ne kellene aránytalanul nagy árat fizetni. A fenti példa például teljes elmagányosodáshoz vezet.
okt. 6. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!