Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatnál nem kényelmesebb egyedül élni és eljárni kefélni?
Figyelt kérdés
Vagyis akkor mindenkinek megvan a maga kis nyugodt intimszférája, nem kell egymást kerülgetni, amikor találkoznak szépen felöltöznek, csinálnak szuper programokat együtt és utána mindenki visszatér a békés életterébe. Persze meg kell adni a módját, hogy a nő is jól érezze magát. A klasszikus párkapcsolat egy csomó nyűggel jár, nem mindenki vágyik rá, pláne az összeköltözés.okt. 2. 09:21
11/34 anonim válasza:
10. Ez így korrekt.
Én sosem kérnék az ilyen szexkapcsolatokból, nőként ez rizikósabb is.
Ha valakivel meg nem megy a kapcsolat, tovább kell lépni.
12/34 anonim válasza:
Ha a kérdés felmerült benned, akkor a párkapcsolat nem neked való. Kinek mi jön be, nem vagyunk egyformák
13/34 anonim válasza:
Az "eljárni dugni" nélkül kényelmes, így élek.
14/34 anonim válasza:
Ami azt illeti de. Ha nem lennék férjnél, tuti qró pajti(ka)t tartanék és ennyi.
15/34 anonim válasza:
Nem, az szexkapcsolat. Amúgy zsákutca, mert valamelyik oldalon beüt előbb utóbb a baj.
A másik, a szexkapcsolat a felelősséget, kötöttséget, kompromisszumot nem vállaló GYENGE emberek " sportja".
16/34 anonim válasza:
Nőként nekem is erre van igényem. Nekem szükségem van az egyedüllétre , intim szférára itthon, hogy azt csinálhatok, amit akarok, és nem kell folyton úgymond készenlétben lenni valakinek, mert sokszor simán csak megszólalni sincs kedvem.
17/34 anonim válasza:
13-as vagyok, a lepontozóknak üzenem, szerezzenek be egy Satisfyert, és minden haraguk elszáll.
18/34 anonim válasza:
Akinek csak a szex miatt kell párkapcsolat, annak nyilván kényelmesebb. Nekem a párkapcsolat az érzelmek, a közös együtt töltött idő miatt fontos.
19/34 anonim válasza:
Én szeretek a barátnőm mellett ébredni és vele együtt lefeküdni este.
Szerintem van varázsa, hogy együtt élünk, és nem csak nyűggel jár.
Csak sajnos az élet úgy hozta, hogy idén év elején véget ért egy életszakaszom, és most már ideje továbblépnem.
39/F
20/34 anonim válasza:
A párkapcsolatom mellett szexkapcsolatokra is szükségem van, mert párommal nem élvezem annyira, csak őt tudom kielégíteni. Szeretném, ha én is élvezhetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!