Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha 26 évesen még mindig szingli vagyok? N
Én is így voltam egy időben. Kevés lány tetszett úgy igazán, aki igen, az csak barátként tekintett rám. Engem is idegesítettek otthon, hogy "na, mikor lesz barátnőd" és hasonlók. Aztán 23 évesen full véletlenül megismertem valakit, első látásra szerelem volt, 3 évig tartott, nemrég szakítottunk. Ne stresszelj rá, járj nyitott szemmel, legyél emberek között és majd szembe jön valaki, akivel kölcsönösen vonzódtok egymáshoz.
26f
Adj esély olyan pasinak is aki nem jön be. Láttam már rá példát hogy menet közben mikor a srác csapat a szelet a csajnak megtetszett.
Amúgy meg én is fogok macskát tartani alapíthatnánk egy macskás klubbot. 😅
A szinteden probalj meg ismerkedni.
Ne akarj 10/10 csavot, nagy penztarca / brokival, ha amugy te csak 1 szurke kiseger vagy, barna haj/szem + kis cici komboval megaldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!