Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gonosz vagyok, amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gonosz vagyok, amiért feldobta a napom, hogy az exem egy szingli anyukával jött össze?

Figyelt kérdés

Tudni való, hogy az illető egy durván nárcisztikus (tényleg) egyén. Évekkel ezelőtt volt kapcsolatunk, és nagykönyv szerint hozta az összes tünetet, és engem évekre tönkretett, mire újra tudtam randizni. Terápia kellett hozzá, hogy újra funkcionáljak, és aközben merült fel, hogy ilyesmféle személyiségzavara lehet.

Most boldog párkapcsolatban várjuk az első gyerekünket a párommal, de a hírek így-úgy eljutnak hozzám. A pasi azóta se volt képes normál párkapcsolatra (előttem se volt neki olyan), szóval úgy értelmeztem hogy kénytelen volt alább adni az igényeiből. Most valaki más 3 éves fiát képzeli el nevelgetni úgy, hogy még össze se költözött soha nővel? Valamiért ezt nagyon viccesnek érzem.

Más esetben legszívesebben figyelmeztetném a csajt hogy meneküljön, de persze nem fogom. Úgyis megtudja mi vár rá.

2023. nov. 30. 08:02
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
26%
Nem,de én is derültek egy jót mikor csak egy nala idősebb not tudott utánam össze kaparni ... ;)
2023. nov. 30. 08:07
 2/33 anonim ***** válasza:
84%
Sokat nem ért a terápia ha még mindig vele foglalkozol.
2023. nov. 30. 08:09
 3/33 anonim ***** válasza:
83%

Hogy gonoszság-e örülni annak, hogy a másik boldog? Dehogy az. :-)

A történetből az is kiderül, hogy veled ellentétben ő nem kicsinyes és felszínes. Nem lepődnék meg, ha a nárcisztikus mivolta is csak a képzeleted szüleménye.

Barátodat meg sajnálom, mert hiába fogsz neki szülni, ettől még mindig nem tudtál továbblépni exeden. Összességében: szerintem exed, és a barátnője jobb páros, mint ti.

2023. nov. 30. 08:09
 4/33 anonim ***** válasza:
29%

Jaj basszus, szegény gyerek 😅😅😅

De abszolút érhetőek az érzéseid

2023. nov. 30. 08:19
 5/33 anonim ***** válasza:
30%
Ez van 3, ha beletrafálsz a valóságba. Majd visszanézek, hány pirosat kapsz még. :)
2023. nov. 30. 08:20
 6/33 anonim ***** válasza:
88%
Az, hogy valaki néhány évvel idősebb vagy gyereke van, nem jelenti azt, hogy ne lehetne akár minden téren jobb nő, vagy ne passzolna jobban az expasihoz.
2023. nov. 30. 08:23
 7/33 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem elképzelem, mindenkiek más arcát mutatta, lovebombing az elején, mindenfélét ígérgetett, aztán letagadta hogy valaha kiejtette a száján, gázlángozott, aztán silent treatment, sose válaszolt a kérdéseimre, szó nélkül eltűnt, majd hónapokkal később visszajött, és elölről ugyanez. Aztán belefáradtam a hazugságokba. És nem foglalkozom vele, épp csak mesélték, én meg nevettem egy jót. Ahogy az is aki elmesélte.
2023. nov. 30. 08:31
 8/33 anonim ***** válasza:
92%

Gonosz vagy, rosszindulatú és így magadat mérgezed. Nem léptél túl rajta egyáltalán. Nem leszel boldog soha ha rajta ácsingózol.

Egyébként egy valamit nem értek sehogyse. Azt,hogy az emberek többsége miért tekint a "mozaik" családra mintha bűn lenne és soha nem lehetnek az emberek boldogok miatta. Nem egy és nem kettő kielégítően működik.

2023. nov. 30. 08:31
 9/33 anonim ***** válasza:
9%
Az a szingli anyuka megad neki mindent legalább, nem finnyaskodik ha le kell nyelni. Jobban járt vele mint veled.
2023. nov. 30. 08:32
 10/33 anonim ***** válasza:
91%
Inkább úgy tűnik, hogy nem vagy teljesen túl az exeden, így elhamarkodott lehet új barátoddal a gyerekvállalás. Amint látni fogod milyen harmonikus közöttük a kapcsolat, a hirtelen öröm helyett, nagyon zavarni fog.
2023. nov. 30. 08:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!