Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gonosz vagyok, amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gonosz vagyok, amiért feldobta a napom, hogy az exem egy szingli anyukával jött össze?

Figyelt kérdés

Tudni való, hogy az illető egy durván nárcisztikus (tényleg) egyén. Évekkel ezelőtt volt kapcsolatunk, és nagykönyv szerint hozta az összes tünetet, és engem évekre tönkretett, mire újra tudtam randizni. Terápia kellett hozzá, hogy újra funkcionáljak, és aközben merült fel, hogy ilyesmféle személyiségzavara lehet.

Most boldog párkapcsolatban várjuk az első gyerekünket a párommal, de a hírek így-úgy eljutnak hozzám. A pasi azóta se volt képes normál párkapcsolatra (előttem se volt neki olyan), szóval úgy értelmeztem hogy kénytelen volt alább adni az igényeiből. Most valaki más 3 éves fiát képzeli el nevelgetni úgy, hogy még össze se költözött soha nővel? Valamiért ezt nagyon viccesnek érzem.

Más esetben legszívesebben figyelmeztetném a csajt hogy meneküljön, de persze nem fogom. Úgyis megtudja mi vár rá.

2023. nov. 30. 08:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Szóval te most épp babát vársz, és kajak azzal vagy elfoglalva, hogy hogyan próbáld meg megfúrni és tönkretenni az exed - akivel egy évtizede szakítottatok - párkapcsolatát, mert merészelt mást találni, és boldog lenni? Hát nem is tudom, ki itt a nárcisztikus. Nagyon ocsmány személyiség vagy, nem csoda, hogy jobbat keresett, mint te. Jössz a karmával, meg ilyen f.szságokkal: az miben rossz, hogy az exed megtalálta azt a párját, akivel komolyan tervezhet, és akit szeret? Mi a káröröm tárgya? Miért érdekel egyáltalán, miért nem a férjeddel foglalkozol? Csak vigyázz ezzel a rosszindulattal, mert a karma és a fagyi igencsak visszanyalhat, ha a férjed meglátja vagy rájön, hogy te csak úgy jobb híján vagy vele, és az exed után kémkedsz, meg még mindig vele foglalkozol, mert kivág, mint macskát üríteni.
2023. nov. 30. 12:46
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem exnője állandóan azon vihorászik, hogy én vagyok az "öreg" meg a "fonnyadt picsa", mert nála 6, a férjemnél pedig 3 évvel vagyok idősebb.

A hölgynél úgy 15-20 kilóval vagyok kevesebb, 9 évvel többet jártam iskolába mint az ő 8 általánosa és a dupláját keresem az irodában, mint ő a gyártósoron.

De valóban öreg vagyok hozzá képest.

Ha ő ettől boldog, akkor én is az vagyok. Illetve mi boldog házasságban élünk, ők meg egy szr kapcsolatban éltek, a férjem azért költözött el tőle anno.

2023. nov. 30. 13:49
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

#32es, ennyi..

Aki boldog, elégedett az nem másokkal van elfoglalva aki meg boldogtalan az bármit mond, mutat rögtön tudni, mert mindig a mások szerinte "szar" élete foglalkoztatja.

2023. nov. 30. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!