Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gonosz vagyok, amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gonosz vagyok, amiért feldobta a napom, hogy az exem egy szingli anyukával jött össze?

Figyelt kérdés

Tudni való, hogy az illető egy durván nárcisztikus (tényleg) egyén. Évekkel ezelőtt volt kapcsolatunk, és nagykönyv szerint hozta az összes tünetet, és engem évekre tönkretett, mire újra tudtam randizni. Terápia kellett hozzá, hogy újra funkcionáljak, és aközben merült fel, hogy ilyesmféle személyiségzavara lehet.

Most boldog párkapcsolatban várjuk az első gyerekünket a párommal, de a hírek így-úgy eljutnak hozzám. A pasi azóta se volt képes normál párkapcsolatra (előttem se volt neki olyan), szóval úgy értelmeztem hogy kénytelen volt alább adni az igényeiből. Most valaki más 3 éves fiát képzeli el nevelgetni úgy, hogy még össze se költözött soha nővel? Valamiért ezt nagyon viccesnek érzem.

Más esetben legszívesebben figyelmeztetném a csajt hogy meneküljön, de persze nem fogom. Úgyis megtudja mi vár rá.

2023. nov. 30. 08:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
80%

Èn erre csak azt tudom mondani, hogy az én páromat is illették jelzőkkel. Önző, arogáns, nagykèpű, gyerekes.. sorolhatnám a végtelenségig.

3 ève vagyunk együtt, van már közös gyerekünk is. Ezekből felénk semmit sem mutat. Jobb kapcsolatot el sem tudnék képzelni magamnak. Kiváló apa, nagybetűs Férfi. A rokonság sem volt túl bízakodó az elején. De ma már azt mondják hogy megtalálta azt a nőt aki mellett teljes, ès rá sem ismernek.

2023. nov. 30. 09:30
 22/33 A kérdező kommentje:

Nem, nagyon boldogok vagyunk a baba miatt :) Az még odébb van bőven, de hidd el, több kérdést írtam ki abba a kategóriába 4 hónap alatt, mint az exemről az eltelt 8 és fél év alatt. Tökéletesen boldog vagyok, már 3 éve tart, most fogunk új házat venni.

De itt biztos soha, senki nem érzett még kárörömöt, vagy nevezzük bárminek, én inkább elégtételnek hívnám. Nem véletlenül írtam ki úgy a kérdést, ahogy, mert mélyen azért érzem hogy nem helyénvaló...

2023. nov. 30. 09:46
 23/33 anonim ***** válasza:
81%

#19:

Nem tartod helyénvalónak, erre fel rosszat kívánsz neki. Leírtad, hogy hibás voltál, mert visszafogadtad, de mégis ott tartasz ahol tartasz. Miért nem lehet elengedni azt a szerencsétlent? A saját életeddel foglalkozz.

Érthető lenne, hogy eszedbe jut mint bármelyik exed, vagy múltbeli egyének az életedből, de nem éreznél semmit.

Viszont így beteges.

Nem te vagy véletlenül nárcisztikus hajlamú?

2023. nov. 30. 09:55
 24/33 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem csak veled csináltak ilyet. Van akivel még durvábbat is, még sem csinálja ezt, hanem örül, hogy vége és hálás érte, hogy nem szenved miatta tovább. Amíg ilyen keserű vagy, addig sosem engeded el őt.Még mindig áldozat vagy és még mindig az övé. Ideje lenne tovább lépni.
2023. nov. 30. 09:57
 25/33 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy ha olyan rosszat kívánsz neki miért nem infózol a nőnek, hogy ne jusson oda gyerekestül, mint te??? Irigykedsz rá,vagy mi van?
2023. nov. 30. 09:59
 26/33 anonim ***** válasza:
84%

Lehet veled nárcisztikus volt de az ember 9! Év alatt rengeteget változhat.

Lehet felismerte a próblémát és önfejlesztésbe kezdett. Vagy az is lehet nem is volt próbléma csak nem passzoltatok össze és a legrosszabbat hoztátok ki egymásból.

Az hogy valaki idősebb és szinli anyuka nem jelenti azt hogy rosszabb mint te. Lehet csinosabb, gondoskodóbb máshogy áll hozzá mindenhez. Elég szánalmas hogy azért mert 3 éves gyereke van te úgy gondolod hogy kevesebb és mekkora szégyen hogy vele van mert te sokkal jobb voltál. Az meg még szánalmasabb hogy elgondolkozol azon hogy ráírj a párjára hogy hallod 9 éve ilyen volt...

Ha a mostani párod rájön hogy még mindig az exeden kattogsz, milyen gyerekes a hozzáállásod te is nagyon hamar szingli anyukaként találod magad.

2023. nov. 30. 10:09
 27/33 anonim ***** válasza:
73%

Tudod egy olyan ember, akinek van eleg onbizalma es egeszseges teljes mertekben, annak fel fog tunni ha csak kihasznaljak. Ezek nem narcisztikus jelzok, de azt mutatjak hogy teged nem vettek komolyan. Konnyu volt veled szorakozni ujra es ujra, amig nem volt lo addig te voltal a kis csacsi, aki a veszteseget ugy konyvelte el, hogy az ember csak es kizarolag narcisztikus lehet es meg csak veletlenul sem fordulhat elo, hogy ennek a ferfinak a szemeben te nem vagy eleg szep, kivanatos, talan unalmas inkabb,magyarul nincs benned extra ami miatt veled akart volna lenni es komolyan tervezni.

Az uj parja viszont ezek szerint igazi no a szemeben, valamit nagyon tudhat es abban megint semmi gaz nincs hogy van gyermeke.

Neked is lesz es nem tudod mivel fog jarni. Ugye tudod hogy a megcsalasok nagy resze mar a gyerekvaras kozben szokott elkezdodni?! En inkabb azon aggodnek, hogy leszel eleg no a gyerek mellett. Mikor majd vakon ulsz es csak a gyerek letezik szamodra es ugy fogsz kinezni mint egy csoves, varod majd hogy figyelmet kapj, de nem fogsz mert apucinak egyertelmuen mar csak anyuci leszel es a tejes, lehanyt es ki tudja meg mitol retkes kinezeted nem fogja benne felebreszteni a ferfit es hoppa maris megint csak egy hasznos lyuk leszel amit neha neha meg lehet pakolni, pont mint a narci exeddel..

2023. nov. 30. 10:16
 28/33 anonim ***** válasza:
87%

Nem akarlak elkeseríteni, de a leírtak alapján korántsem biztos hogy az ő élete boldogrltalanabb lesz mint a tiéd..sőt. :)

Nézzük a legrosszabb oldalról.

Ha ők szakítanak, egyedül új életet kezdhet. Ha ti szakítotok, te egyedülálló anyuka leszel. Aki szintén már csak azoknak fog kelleni, akik szerinted kénytelenek lejjebb adni az igényüket egy "ilyen" nőhöz.

Nem szép dolog rossz indulatúnak lenni, sokszor vissza tud ám nyalni a fagyi. :)

2023. nov. 30. 10:48
 29/33 anonim ***** válasza:
84%

Én kíváncsi lennék, hogy ő is gondolkodik e rajtad? Szerintem nem, éli az életét, azzal törődik és nem a 9 éve elmúlt exen. És írod, hogy eszedbe jutott, hogy szólsz a csajnak.. 😁😁😁. Ó, te angyal..

Persze te nem törődsz az exeddel, te már boldog vagy mással. Hát már más lehetőséged nincsen ha babát vársz, így inkább boldog vagy a mostanival közben meg azon rágódsz, hogy az ex hogy s mint. Az, hogy lenézed a gyerekes nőt, mert ugye az tuti rosszabb mint te azt nem fogom firtatni. Szóval éld a mesevilágodat tovább és majd írj, hogy mi van az exeddel.

2023. nov. 30. 11:05
 30/33 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem te csak irigykedsz, hogy a másik nő fiatalon lett anyuka, és még így, kisgyerekesként is fiatal, te meg már nyilván jócskán benne jársz a korban, ha 9 éves sztorikat emlegetsz fel... Gondolom késő harmincas lehetsz, enyhe kapuzárási pánikkal...
2023. nov. 30. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!