Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gonosz vagyok, amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gonosz vagyok, amiért feldobta a napom, hogy az exem egy szingli anyukával jött össze?

Figyelt kérdés

Tudni való, hogy az illető egy durván nárcisztikus (tényleg) egyén. Évekkel ezelőtt volt kapcsolatunk, és nagykönyv szerint hozta az összes tünetet, és engem évekre tönkretett, mire újra tudtam randizni. Terápia kellett hozzá, hogy újra funkcionáljak, és aközben merült fel, hogy ilyesmféle személyiségzavara lehet.

Most boldog párkapcsolatban várjuk az első gyerekünket a párommal, de a hírek így-úgy eljutnak hozzám. A pasi azóta se volt képes normál párkapcsolatra (előttem se volt neki olyan), szóval úgy értelmeztem hogy kénytelen volt alább adni az igényeiből. Most valaki más 3 éves fiát képzeli el nevelgetni úgy, hogy még össze se költözött soha nővel? Valamiért ezt nagyon viccesnek érzem.

Más esetben legszívesebben figyelmeztetném a csajt hogy meneküljön, de persze nem fogom. Úgyis megtudja mi vár rá.

2023. nov. 30. 08:02
1 2 3 4
 11/33 hollófernyiges ***** válasza:
85%

"Nem,de én is derültek egy jót mikor csak egy nala idősebb not tudott utánam össze kaparni"

Igen, a kapcsolatotok megtanította hogy a fiatalságnál vannak nagyobb értékei is egy nőnek.

2023. nov. 30. 08:36
 12/33 anonim ***** válasza:
91%
Különbnek tartod magad a jelenlegi nőnél? Nárcisztikus vonás.
2023. nov. 30. 08:38
 13/33 anonim ***** válasza:
79%

Elhiszem, hogy sok ember nárcisztikus, vagy vannak nárci tünetei, de mégse az. De hogy az emberek pszichológust játszanak számomra hihetetlen.

Attól,hogy valaki nem ért veled egyet és azt mondja, hogy érzékeny vagy, nem jól gondolod stb. vagy eltűnik hetekre, bunkó attól még nem nárcisztikus. Egyszerűen nem értettétek meg egymást, nem passzoltatok, köcsög volt és főleg nem érdekelted! Az a másik nő pedig megmozgatta, illik hozzá, sőt lehet szereti és bár talán egy pöcs miatta megváltozik/hozzá nem az, mert nincs miért.

Úgy tekintesz az ő kapcsolatukra mintha katasztrófa lenne azért, mert nem az övé a gyerek és mert idősebb. Viszont egyik helyében se vagy, nem élsz velük.

Helyettük a saját "kapcsiddal" foglalkozhatnál és megkérhetnéd az ismijeid/barátaid hogy ne hozzák szóba. Mert hátráltat abban hogy továbblépj és semmi közöd hozzájuk!

Gyermeket szeretnél és az exszel vagy elfoglalva. Nem érzed, hogy milyen nevetséges és szánalmas a helyzet?

2023. nov. 30. 08:48
 14/33 A kérdező kommentje:
Hát rendben, akkor gonosz vagyok, ennyi kijár, és az életem úgyse változik ettől. Amúgy is egy lassan 9 éves sztoriról van szó, a karma lassú ugyan, de megnyugtató hogy létezik.
2023. nov. 30. 08:52
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

9 éves sztori!!!

És még most is annak örülnél, hogy a "karma" visszadja neki a fájdalmat, amit neked okozott.

Mintha nem lenne elég "büntetés az élettől" (vagy mitől), hogy nárci valaki...

Azt hiszed, hogy olyan jó nekik? Sorozatosan normális emberek lelépnek tőlük és nem tudják, hogy miért legtöbbször mert nem tudják, hogy betegek!

Nem lehet gyógyítani!

Nem elég szomorú?

2023. nov. 30. 08:57
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha már karma, vigyázz, nehogy pár év múlva te legyél egyedülálló anya. Akinél egy fiatalabb, gyerektelen nő különbnek érzi magát.
2023. nov. 30. 08:57
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezt se értem. Az egyedülálló anya miért gáz, de tényleg. Inkább szomorú, hogy oda jutott főleg a gyermeke miatt.
2023. nov. 30. 09:01
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Karmáról írsz kérdező!

Káröröm is is lassú lesz, mert vissza néz rád.

2023. nov. 30. 09:03
 19/33 A kérdező kommentje:

15-ös, ha voltál kapcsolatban valaha egy ilyennel, akkor pontosan tudod, mit tudnak okozni. Ha nem az lenne, akkor már évekkel korábban lett volna egy egészséges kapcsolata neki is. De túlzottan lekötötte, hogy hozzám visszajárkáljon, és kínozzon (én is hibás vagyok benne, mert mint egy hülye, hittem neki). Akkor hagyott fel csak vele, amikor végre lett új kapcsolatom. A baráti kör nagy része fedi egymást, így jönnek infók.

Átfutott az agyamon, hogy figyelmeztetem a csajt, de akkor tényleg túlzottan érdekelne, ennyire viszont nem érdekel.

2023. nov. 30. 09:14
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
19, légy őszinte magadhoz. Ülsz a moziban, várod a fejleményeket. És a the end feliratnál megdörzsölöd a kezedet, lám-lám, ugye, hogy igazam volt... Kattogsz te az exen még rendesen. Vacak lehet így babát várni mástól.
2023. nov. 30. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!