Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb szingli anyukával randizni?
Nekem egy ilyen tapasztalatom van, az borzalmas volt. Sose fog téged annyira szeretni, mint te őt. Mindig a gyerek lesz az első, ő elsősorban anya, és csak utána nő.
Nyilván ez érthető - csak kalkuláld bele, hogy ez lesz.
Jobban jársz, ha csak megdugod párszor, aztán lelépsz.
"Sose fog téged annyira szeretni, mint te őt. Mindig a gyerek lesz az első, ő elsősorban anya, és csak utána nő."
Ez mekkora hülyeség. A szeretet nem véges, hogy csak egy embernek jut. Én egyedülálló anyaként ismertem meg a férjem, 10 éve vagyunk házasok, és akkor is és most is szeretem. Szerintem több figyelmet, kedveskedést, gondoskodást kap, mint a legtöbb férfi kapcsolatban vagy házasságban. A lányom is szereti, most már 13 éves, és úgy élünk, mint egy normál család. (Bár az itteni kérdések alapján: nincs szex a házasságomban, ver a férjem, nem fürdik a barátnőm, igénytelen lett a férjem, szerintetek megcsal, mindig a haverjaival van, hisztis a barátnőm, stb. jobban élünk, mint az átlag párok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!