Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Idősebb szingli anyukával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb szingli anyukával randizni?

Figyelt kérdés
Van valakinek ebben tapasztalata? Én 25 vagyok, Ő 30. Nagyon tetszik és gondolkodok, hogy esetleg elhívom randizni. Ez még a választól is függ nyilván, de ti voltatok hasonló helyzetben? Bármi tapasztalatot szívesen veszek. Igazából még én sem tudom mit várnék ettől az egésztől...

2020. jan. 14. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt egyszer 9 évvel idősebb barátnőm. Gyerkőc nem volt a képben, de a korkülönbség így is kimutatkozott. 30 fölött már máshogy gondolkoznak az emberek, mint huszon évesen. Komoly kapcsoalt tud működni és ti nem vagytok annyira messze egymástól; ha teljesen el tudod fogadni a gyereket, akkor próbálkozzál csak.
2020. jan. 14. 13:40
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Próbáld meg!
2020. jan. 14. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:
17%

Nekem egy ilyen tapasztalatom van, az borzalmas volt. Sose fog téged annyira szeretni, mint te őt. Mindig a gyerek lesz az első, ő elsősorban anya, és csak utána nő.

Nyilván ez érthető - csak kalkuláld bele, hogy ez lesz.

Jobban jársz, ha csak megdugod párszor, aztán lelépsz.

2020. jan. 14. 14:28
 4/6 anonim ***** válasza:
8%
Én 23 évesként egy 40-es nővel jönnék össze, de ott már komolyabb a korkülönbség :D
2020. jan. 14. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:
80%

"Sose fog téged annyira szeretni, mint te őt. Mindig a gyerek lesz az első, ő elsősorban anya, és csak utána nő."

Ez mekkora hülyeség. A szeretet nem véges, hogy csak egy embernek jut. Én egyedülálló anyaként ismertem meg a férjem, 10 éve vagyunk házasok, és akkor is és most is szeretem. Szerintem több figyelmet, kedveskedést, gondoskodást kap, mint a legtöbb férfi kapcsolatban vagy házasságban. A lányom is szereti, most már 13 éves, és úgy élünk, mint egy normál család. (Bár az itteni kérdések alapján: nincs szex a házasságomban, ver a férjem, nem fürdik a barátnőm, igénytelen lett a férjem, szerintetek megcsal, mindig a haverjaival van, hisztis a barátnőm, stb. jobban élünk, mint az átlag párok.)

2020. jan. 14. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
nálam így indult, szexkapcsolat lett belőle, nem bánom :)
2020. jan. 16. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!