Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek másként, ha újra 23 évesek lennétek?
Figyelt kérdés
Kapcsolatban lennétek, vagy inkább szinglik?2019. aug. 16. 12:56
1/17 anonim válasza:
Az biztos hogy olyan nőt keresnék aki perverz és vehemens !
2/17 anonim válasza:
23 évesen kezdtem el először nagyobb mértékben qrvázni. A Vaskapu u 1 volt a kedvenc helyem, ott volt egy Dia nevű csaj. Jó kis csöcsös-faros, nem vékony, de nem is husos .... olyan "van rajta mit fogni" kategória. Meg volt ott egy szőke csaj is két hónapig, na annak jó szűk puncija volt. Arany élet volt ...... szerintem maradnék szingli, ahogy most is, és qrváznék, ahogy akkor is és most is!!!!!!!
3/17 anonim válasza:
Tanulnék, jobban odafigyelnék magamra, kihagynék 1-2 kapcsolatot.
4/17 anonim válasza:
Megcsókolnám a lányt, aki akkor nagyon vágyott rám, de én egy rossz élmény miatt nem mertem lépni
5/17 anonim válasza:
Mondanám az akkori önmagamnak, hogy hagyd ott és vissza se nézz.:)
6/17 anonim válasza:
Szingli lennék. De csak mert már végigtapasztaltam az akkor kezdődő kapcsolatomat. Ha csak üzenhetnék az akkori énemnek, akkor azt mondanám neki, hogy 2 év után szakítson.
7/17 anonim válasza:
Semmit nem tennék mashogy. Mindenből tanultam,erősödtem.
8/17 anonim válasza:
Elköltöznék a szülői házból, és berendezném a szingli életemet. Élnék pár évet szingliként, és utána köteleződnék el a párom mellett.
9/17 anonim válasza:
Kimentem volna az Erasmussal Rómába. Egy akkori pasi miatt nem tettem, én hülye.
10/17 anonim válasza:
Az nem jó. Én 15 éves koromra mennék vissza.
Eleve másik középsuliba mennék, más irányba tanulnék. Már ott sokminden eldőlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!