Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim ti nem úgy érzitek manapság főleg az internetes randikat, mintha állásinterjún lennétek?
Uncsi vagy nagyon, régebben is dettó ugyanez volt a kérdésed.
Képzeld, akkor hogyan akarod megismerni a másikat, ha nem teszel fel neki kérdéseket? Akkor miről beszélgettek?
Jé.. nézd, ott száll egy madár két felhő között. Na, ebből aztán tényleg megismered a másikat.
Kommunikáció oda-vissza kérdezésekből áll.
"hanem látszik hogy szűrni akar "
Mindenki szűr valamilyen szempont szerint.
Nálam eleve tabu az olyan pasi, aki cigizik, alkoholt iszik, elhízott, nem fontos számára az egészséges mozgásban gazdag életmód, nem akar családot alapítani, nem az a hűséges, figyelmes típus, minden butaságra elszórja a pénzt, nincs életcélja, anyuci pici fiacskája..stb.
Én is szűrök, gondolom te is.
Nyilván az elején érdemes szűrni. Minek pocsékoljon bárki hónapokat olyanra, akinek mondjuk vannak olyan dolgai amik nála kizáró okok? Az mivel jobb ha elromantikáztok meg elcseverésztek lényegtelen dolgokon 1-2 hónapig, és csak ezután derül ki, hogy tök alkalmatlan vagy neki kapcsolatra?
Egyébként meg neten mégis miről beszélgessen? Komoly beszélgetésre nem igazán alkalmas, senkinek nincs kedve kisesszéket írni.
Szerintem a kisebbségi komplexus beszél belōled. Mégis miért lenne már állásinterjú? Tehát te vagy az alkalmazott és a nō a fōnōk? Nem lehet ezt megfordítani? Vagy esetleg kölcsönössé tenni és belátni, hogy mindenkinek vannak elvárásai, mindenki magához illōt keres, a férfiak is, a nōk is,
Neked talán az a bajod, hogy megfelelés kényszerben élsz, és összesz@rod magad attól, hogy vajon megfelelsz-e egy nōnek, azon egy pillanatig sem gondolkodsz, hogy ō megfelel-e neked. A kapcsolatok kölcsönösen mūködnek, tehát nem olyan, mint egy fōnök-dolgozó alárendelt viszony, de ha valaki mégis ilyen kapcsolatba csöppen, annak elég gáz. Talán megkéne próbálni kevésbé papucs módjára viselkedni, és nem úgy kezelni a nōt, mintha valami munkáltatód lenne, akinek meg kellene felelned.
Sok lánnyal találkoztam már a netről, 1 volt olyan, aki elég pofátlan módon kérdezgetett, konkrétan a lakásomról, fizetésemről, stb.
Egyedül vele voltam bunkó, végül közöltem vele, kicsit nézegesse még magát a tükörben, mielőtt ilyen kérdéseket tesz fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!