Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfitársaim ti nem úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim ti nem úgy érzitek manapság főleg az internetes randikat, mintha állásinterjún lennétek?

Figyelt kérdés
Találkoztam már főleg netről lányokkal és valahogy eddig mind olyan érzésem volt mintha állásinterjún lennék, az a méregetés, meg azok a kérdések.
2019. ápr. 2. 20:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam neten ismerkedni, de úgy gondolom, hogy vannak elveim, amik kizáró okok. A nem netes ismerkedésnél, általában van valami közös a két emberben (közös ismerősök, érdeklődési kör, szórakozási szokások, munkahely stb.), a netes ismerkedés összesorsol egy 10 soros általános és gyakran nem őszinte leírás alapján két embert. Annak a valószínűsége, hogy nincs bennük közös és nem valók egymáshoz, relatíve nagy. Kizárni azokat, akikkel nem tudsz együttélni szerintem nem rossz ötlet. Az más kérdés, hogy mennyi önismeretre vall, ha az érdekel mennyi a fizuja és, nem az, hogy szeret-e kirándulni vagy utazni.
2019. ápr. 3. 05:17
 12/12 LazyJones ***** válasza:

Nem, egy állásinterjún van esély bekerülni. :P

Amúgy interjún megvannak a fix követelmények, elvárások, valamint potenciális előnyök. Az online ismerkedés inkább olyan, mint a lottó, hetente elmész és várod a csodát, aztán ezerből egyszer lesz is belőle valami. A többinél bukta.

2019. ápr. 3. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!