Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, szerintetek helyen jártam el?
A sztori:
Badoon-n megismerkedtem egy lánnyal. Egy hét után randiztunk is, első randin volt csók is, gondoltam IGEN, MEGTALÁLTAM! De csak félútig engedte magát hazakísérni mindig. 3. randin folyamatosan csörgött a telefonja, de nem vette elő, mondtam nyugodtan, engem nem zavar. De akkor se. De akkor már nyugtalan, zavarodott volt, nem mosolygós. Aztán másnap reggel leírta, hogy be kell vallania valamit:
- Nem 27 hanem 35 éves
- Férje van
- 2 gyerek
Ekkor közöltem, hogy "oké, szia" és tiltottam. Utána még írt SMS-t hogy tudja, hogy mekkora csalódást okoztam neki, de legalább barátság legyen köztünk. Erre már nem válaszoltam.
*Helyesen jártam el?
(hülye automatikus korrigálás...)
Nőként írok, bocsi.
Szerintem teljesen jogos volt. Persze, valahol meg tudom érteni, hogy miért nem mondta el, de te meg nem erre mondtál igent. Amúgy is, egy hazug ember mit vár?
Letiltani nem kellett volna viszont. Meg lehet mondani neki, hogy te őszinte voltál és ezt elvártad volna, ez így nem pálya. Ha ezek után nem kopik le, akkor lehetett volna tiltani.
Bár nekem nem volt sok tiltogatásban részem, kicsit unom, hogy mindenki ilyen idegbeteg, hárító fhasz, hogy ez az adekvát megoldási módja a konfliktuskezelésnek. Más az, ha valaki nem áll le, de azért ennyire nem nézhetitek egymást szarba...
Igen, kicsit túlreagáltam, de rosszul esett.
Sok mindent eltűrök de azt, hogy hülyének nézzenek azt nem. Az más, ha úgy indít, hogy egy barátot, beszélgetőtársat keres és rögtön az elején elmond mindent. De akkor ne társkeresőn legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!