Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedes szempontbol Pécs, vagy Szeged volna idealisabb? 27F mindket helyen ajanlottak munkat azonos cegnel jelenleg nincs parom.
Szeged.
Itt rengeteg a 18-25 éves nő. A helyi születésű is, de 50-100 km-es körzetből is minden nőt ide vonz vagy az egyetem, vagy a jobb munkavállalási lehetőségek azok közül, akik nem akarnak budapestiek lenni. És rengetegen vannak. Tényleg jó hely Szeged. Én egy 70 ezres városból jövök, itt élek már négy éve és fürdök a puncikban AHHOZ KÉPEST, mint ami mondjuk a szülővárosomban lenne.
Péccsel nekem az a gondom, hogy annak sokkal jobban olyan "mindentől távol" érzése van. Szarabb oda a közlekedés is, nem is vonz be annyi embert, mint Szeged, az ottani egyetem vagy a munkalehetőségek sem.
Nekem nagyon a fejemben volt, hogy Budapestre kellene menni majd dolgozni a suli után, de simán lehet hogy Szegeden maradok, mert eléggé megszerettem a várost és itt is vannak lehetőségek bőven (az ismerkedésben és munkában is, ha nem vagy béna).
24/f, szegedi egyetemista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!