Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, szerintetek helyen jártam el?
A sztori:
Badoon-n megismerkedtem egy lánnyal. Egy hét után randiztunk is, első randin volt csók is, gondoltam IGEN, MEGTALÁLTAM! De csak félútig engedte magát hazakísérni mindig. 3. randin folyamatosan csörgött a telefonja, de nem vette elő, mondtam nyugodtan, engem nem zavar. De akkor se. De akkor már nyugtalan, zavarodott volt, nem mosolygós. Aztán másnap reggel leírta, hogy be kell vallania valamit:
- Nem 27 hanem 35 éves
- Férje van
- 2 gyerek
Ekkor közöltem, hogy "oké, szia" és tiltottam. Utána még írt SMS-t hogy tudja, hogy mekkora csalódást okoztam neki, de legalább barátság legyen köztünk. Erre már nem válaszoltam.
Abban nem követtél el hibát, hogy mivel ő inkorrekt módon viselkedett, ezért te azonnal kiszálltál.
>Egy hét után randiztunk is, első randin volt csók is, gondoltam IGEN, MEGTALÁLTAM!
Ebben viszont igen. Egy hét alatt nem ismersz meg valakit, ha ilyenkor azt hiszed, hogy ő "az igazi", akkor bedőlsz a saját buta illúzióidnak. Természetesen az jó, ha lelkesedsz, csak pont a hasonló csalódásokat enyhítheti, ha ilyenkor még felfüggeszted a "pozitív és negatív" ítéletet, és a rózsaszín köd helyett a valódi megismerésre törekszel.
Az lett volna érdekes hogy ha úgy derül ki hogy a férje szex közben rátoknyit valahol.
Általában a férjes nőket támadják le férfiak aztán vagy szétteszi a lábát vagy hű marad.
Egy nőnek eléggé le kell alacsonyodnia ahhoz hogy idáig jusson.
Komolyan azt hittem, hogy ilyen csak a filmekben van. Nem tudom, mire számított a nő...
Bár én is nőként írom, hogy abszolút jól tetted...
Teljesen.
Korrekt voltal es nem reagaltad tul.
Jatszott az erzelmeiddel es vesztegette az idödet. Nem baratsagbol ismerkedtel es ilyen alapokra különben is milyen baratsagot lehetne epiteni?
Sajnalom a ferjet es a gyermekeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!