Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomásként lennétek együtt olyan emberrel, aki nem tanult tovább?
Tehetősként is voltam olyannal, aki még kifejezetten szegény. Miért lenne ez más a diplomával.
32/f
Párom a kereskedelemben dolgozik, nincs diplomája. Én diplomás könyvtáros vagyok, könyvtárban dolgozom.
6 éve vagyunk együtt.
Bocsánat, de nem.
És most jöhet a szokásos hőzöngő kommandó.
Attól függ honnan nem tanult tovább és mi a legfelsőbb végzettsége. Diplomás között is van aki alulfejlett gondolkodású, csak köztük kevesebb akad, és szakmunkás is van aki fejlett gondolkodású, de ebből is kevés akad.
Lennék nem diplomással. Nem minden a diploma.
Milyen szintről nem tanult tovább? Ha 8 általánost végzett, vagy szakmunkásképzőt, más a helyzet mint egy érettségi, esetleg technikusi képzés, vagy értettségire épülő tanfolyam.
Természetesen nem vonom kétségbe azt,hogy egy alacsonyabb képzettségű is rendelkezhet érdeklődéséből, olvasottságából kifolyólag lexikális tudással, de egy diplomás vélhetőleg másabb körökben mozog, más a kollégális/baráti közege, nem biztos,hogy itt már nem lenne probléma ez.
Elméletben igen, persze.
Gyakorlatban valószínűleg nem. Nem ismerek olyat, akinek nincs diplomája, egyszerűen olyan körökben mozgok, ahol SENKI nincs diploma nélkül. Még csak távoli ismerős sem. Mondhatni burokban élek. Régen voltak diplomamentes ismerőseim, ők nem éppen azt a nézetet erősítették meg, hogy a szakmunkások mennyire intelligensek és műveltek is tudnak lenni, akikkel szuperül meg tudjuk érteni egymást, szóval elég rövid életű volt a barátságunk, és ez még abban az időben volt, amikor annyira nem is számított, még az egyetem legelején voltam én is. Azóta viszont még csak alkalmam sem lenne olyannal ismerkedni, aki nem tanult tovább. Ez azért jelentősen lecsökkenti az esélyeit a dolognak, lássuk be :) Direkt meg mondjuk úgy, hogy nem megyek utána a lehetőségnek. Ha meglep, hát meglep, de keresni nem fogom, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!