Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan, aki kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki kapcsolat elején nem szeret sülve-főve együtt lenni az új párjával? Inkább heti 2-3-szor?

Figyelt kérdés
Ti szeretitek az ilyen “szenvedélymentes”, higgattabb, lassú víz partot mos randizgatást?

2019. jan. 4. 16:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
40%
Persze, igy ket emberrel is tudok egyszerre jarni
2019. jan. 4. 16:06
 2/17 A kérdező kommentje:
#1 xd
2019. jan. 4. 16:17
 3/17 anonim ***** válasza:
38%

Nekem az elején a heti 2-3x találkozó is sok. Nalam már az is sütve -főve való együttlét. Miért kene majdnem minden nap talakoznunk ?!

Nekem elég heti egy alkalom az is hetvegen

Hétköznap se idom se energiam se kedvem mással lenni,mással foglalkozni örülök ha haza erhetek munkából és tudok pihenni sorozatot nézni.

N24

2019. jan. 4. 16:19
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
Nőként nekem is erre van igényem és meg is bízok a páromban.37N
2019. jan. 4. 16:23
 5/17 anonim ***** válasza:
58%
Őszintén... Ha nincs igényem a találkozásra, akkor elgondolkodom, hogy egyáltalán a másikra van-e igényem. Ezt javaslom másoknak is, lehet, hogy fény derül 1-2 dologra, ami más irányba viszi tovább a kapcsolatot.
2019. jan. 4. 16:23
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Én sok egyedüllétet igénylek, a legszerelmesebb időszakomban sem akarok 0-24-ben együtt lenni valakivel, a heti 2-3 találkozás bőven jó. Ilyen a személyiségem, ha valakinek ennél sokkal többre van igánye, akkor nem egymást keressük, ilyen egyszerű.
2019. jan. 4. 16:26
 7/17 anonim ***** válasza:
65%
Akik állandóan együtt vannak, azoknak nincsenek barátai, családja? Mert őket hanyagolni nem tudnám elképzelni állandó együtt levésért. Arról nem is beszélve, hogy a magányra is vágyom. Heti 2-3 tök jó, ha van benne együtt alvás is.
2019. jan. 4. 16:33
 8/17 anonim ***** válasza:
64%

Jelen.

Nem azért, mert lassú víz vagy egyebek, egyáltalán nem azt jelenti, de sok más elfoglaltságom is van. A heti három is sok.

2019. jan. 4. 16:50
 9/17 anonim ***** válasza:
75%

Én pl meg tudtam oldani a barátnőmmel való együttlétet úgy is, hogy a párom majdnem minden nap nálam aludt.

Sőt, mikor épp nem, akkor a barátnőm aludt nálam. A nappalok meg teljesen szabadok voltak.

Aztán 3 hónap múlva már együtt laktunk.

A többiek meg előtte, akik nem hiányoztak, nem vártam a találkozást, le is lettek pattintva, nyilván nem véletlenül.

(#5 vagyok, mondjuk nem tudom, miért lettem lepontozva.)

2019. jan. 4. 16:53
 10/17 anonim ***** válasza:
66%
Akit igazán szeretsz,vagy kapcsolat elején nagyon tetszik,és igazán érdekel,meg akarod ismerni, azzal minél több időt akarsz eltölteni.Ha nem,akkor nem is vele akarsz lenni igazán,vagy be vagy reccsenve mi lesz ha...A nagyon elfoglalt vagyok,és szeretem a szabadságot mind üres kifogások,amivel magadat nyugtatod,hogy amúgy érdekel,csak kell a magammal töltött idő.És ezt úgy írom,hogy én is az a típusú nő vagyok akinek szüksége van több külön töltött időre.(elvileg)
2019. jan. 4. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!