Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akik szakítottak a párjával, majd az egyik fél (vagy te vagy ő) már napokon belül mással mutatkozott, volt együtt? Aki ezt csinálta az mi okból?
Szóval szakítottatok, és vagy te, vagy pedig ő pár nap múlva már mással volt.
Ki járt már így?
Ha te tetted, akkor miért? Mi szükségét érezted? Továbblépés? Vagy féltékennyé akartad tenni? Túl voltál rajta? Vagy csak így akartál túl lenni rajta, hogy inkább mással vagy addig se rá gondolsz?
Olyanok válaszát várom inkább akik a párjuk után rögtön 1 db új emberrel kezdtek el ismerkedni, esetleg azonnal össze is jöttek vele..
Miért ilyen hamar kezdtél el mással ismerkedni?
Nem is szeretted az előző párod?
Hogyan végződött a kapcsolat az újal?
Párom volt itt, nálunk én vagyok az "új nő".
Esetében szó szerint menekült a kapcsolatból. Köztünk meg már régóta izzott a dolog, csak mivel egyikőnk se megcsalós fajta, ezért nem lett belőle semmi.
Amúgy a csaj - mint utólag kiderült - miután eljött tőle, két napon belül kipucolta mindenét a közös albérletből, rendőrségi ügy lett belőle, úgyhogy a "-"napokon belüli ugrálás" miatti bűntudat igen gyorsan tűnt tova...
Mi egyébként három éve vagyunk már együtt.
Exemmel ez volt. Nem másnap, de 1 hét múlva. Az a csaj állandóan rá volt kattanva, érthető, hogy ráindult és bármit megtett neki azért, hogy összejöjjön vele. Engem is mindig le akart róla beszélni, mikor együtt voltunk. A volt párom meg gondolom élt a lehetőséggel, hogy 2 év után nem a megszokott punci várja. Pár hónapig együtt voltak, aztán ennyi. A mostani nőjével nem tudom, mi van, először azt hittem, normális kapcsolat, de mintázatszerűen látszik, mikor vesztek épp össze. Ugyanis akkor szokta a képeimet és bejegyzéseimet kedvelgetni.
Engem nem zavar, nem is érdekel igazából, magának választotta a helyzetet, én azóta jól vagyok 3000 km-el arrébb, ahova sosem kerültem volna, ha vele maradok, a pozitív értelemben.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!