Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan akik szakítottak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akik szakítottak a párjával, majd az egyik fél (vagy te vagy ő) már napokon belül mással mutatkozott, volt együtt? Aki ezt csinálta az mi okból?

Figyelt kérdés

Szóval szakítottatok, és vagy te, vagy pedig ő pár nap múlva már mással volt.

Ki járt már így?

Ha te tetted, akkor miért? Mi szükségét érezted? Továbblépés? Vagy féltékennyé akartad tenni? Túl voltál rajta? Vagy csak így akartál túl lenni rajta, hogy inkább mással vagy addig se rá gondolsz?

Olyanok válaszát várom inkább akik a párjuk után rögtön 1 db új emberrel kezdtek el ismerkedni, esetleg azonnal össze is jöttek vele..

Miért ilyen hamar kezdtél el mással ismerkedni?

Nem is szeretted az előző párod?

Hogyan végződött a kapcsolat az újal?

2018. febr. 11. 13:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Ok nem merik bevallani.
2018. febr. 11. 13:40
 2/13 anonim ***** válasza:
Én csak félg. Volt egy csaj, aki rendkívül csöndes volt, szürke, de elején gondoltam jó lesz, vele voltam pár hónapg, de nem tartotam párkapcsolatnak, szóval még 2 másik nővel kikezdtem, és a szakitás után rögtön az egyikhez mentem.
2018. febr. 11. 13:43
 3/13 anonim ***** válasza:

Párom volt itt, nálunk én vagyok az "új nő".

Esetében szó szerint menekült a kapcsolatból. Köztünk meg már régóta izzott a dolog, csak mivel egyikőnk se megcsalós fajta, ezért nem lett belőle semmi.

Amúgy a csaj - mint utólag kiderült - miután eljött tőle, két napon belül kipucolta mindenét a közös albérletből, rendőrségi ügy lett belőle, úgyhogy a "-"napokon belüli ugrálás" miatti bűntudat igen gyorsan tűnt tova...

Mi egyébként három éve vagyunk már együtt.

2018. febr. 11. 13:44
 4/13 A kérdező kommentje:
2-es ez kb mikor történt? Mostanában?
2018. febr. 11. 13:54
 5/13 anonim ***** válasza:
En igy jartam, de azota beszeltem az exemmel s elmondta h mar ugy egy honapja ismerkedtek a szakitasunk elott(csunya szakitas lett, mert nem tudta hogyan csinalja). De igen, utannam egybol osszejottek. Azt h minek egybol lepett nem tudom, de most azert ossze van zavarva, labilis felem, meg ahogy elvaltunk (nem hiaba talalkoztunk, beszeltunk mar) es kibekultunk. Szoval lehet le kellett volna csillapodjon szakitas utan es eldontse mit akar. Most talan ossze vannak veszve, sokat veszekednek.
2018. febr. 11. 15:21
 6/13 anonim ***** válasza:

Exemmel ez volt. Nem másnap, de 1 hét múlva. Az a csaj állandóan rá volt kattanva, érthető, hogy ráindult és bármit megtett neki azért, hogy összejöjjön vele. Engem is mindig le akart róla beszélni, mikor együtt voltunk. A volt párom meg gondolom élt a lehetőséggel, hogy 2 év után nem a megszokott punci várja. Pár hónapig együtt voltak, aztán ennyi. A mostani nőjével nem tudom, mi van, először azt hittem, normális kapcsolat, de mintázatszerűen látszik, mikor vesztek épp össze. Ugyanis akkor szokta a képeimet és bejegyzéseimet kedvelgetni.

Engem nem zavar, nem is érdekel igazából, magának választotta a helyzetet, én azóta jól vagyok 3000 km-el arrébb, ahova sosem kerültem volna, ha vele maradok, a pozitív értelemben.:)

2018. febr. 11. 15:55
 7/13 kowwyy válasza:
Én számítottam a volt párommal de ezért ō tett. Igen akkor már a munkahelyemen ismertem egy srácot. Nem volt köztünk semmi de nagyon vonzotta hozzá.Nagyon jókat beszélgetünk. Kölcsönösen szeretükegymás társosägät. Míg otthon nem becsülték meg és nem kaptam meg a szeretetet pedig nem vágytam sokra. Söt nagyon csúnyán beszélt velem. Így ügyebár eltävolodtam töle. Igazából mielőtt megismertem as srácot gondolkodtam h ez szar így nekem elhagyni. Aztán ott is hagytam.õ nem tudta de a srác akit megismertem segítettem költözni. Össze is jöttünk. De az előző kapcsolatom már halott volt de inkább miatta.
2018. febr. 11. 16:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Oktoberba szakitottunk. (Kicsit hosszu az ok, nagyon megbantottam..)Mondta h ö nem fog sose szerelembe esni. Lám decemberbe mar masik pasival szilveszterezett...
2018. febr. 11. 16:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Én jártam úgy, hogy már egy eleve "halott" kapcsolat után két héttel megismertem valakit, aki teljesen levett a lábamról. Ekkor már túl voltam az exemen. Elég sok dolgot tett ellenem, ami segített a kiábrándulásban.
2018. febr. 13. 19:09
 10/13 A kérdező kommentje:
9-es mért volt szerinted eleva halott a kapcsolat?
2018. febr. 13. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!