Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottál már olyanról hogy együttélés után különköltöztek, de nem szakítottak?
Figyelt kérdés
összeköltözés, együttélés, szétköltözés, együttmaradás...2016. jún. 18. 20:13
1/8 anonim válasza:
Párom szülei először külön szobába, most már külön lakásban laknak, egymás mellett. De együtt vannak, jól megvannak. Csak nem viselik el egymást ha sokáig kell egy helyen lenniük. :) Van ez így.
2/8 anonim válasza:
Tudok ilyet,hogy szétköltöztek és jártak utána.Később megint összeköltöztek és együtt vannak már sok éve.Azt már nem tuom,hogy mennyire jönnek ki jól,mert régen beszéltünk.
3/8 anonim válasza:
Anno ismertem egy párost, akik akkor már kb. 5 éve voltak együtt, és kipróbálták az együttélést, de nem ment nekik. Ugyanakkor nem szakítottak, hanem még éveket húztak le egymás mellett. Bár azt hiszem, már nincsenek együtt.
4/8 anonim válasza:
igen, egy szaktársam volt így a barátjával olyan 2 év után, azt mondta, túl korai volt az összeköltözés, kijött elég sok probléma így, szóval váltottak, és nem is tervezik a közeljövőben. de együtt vannak már 3 éve.
5/8 A kérdező kommentje:
hát igen.
Nagyon rendetlen, de minden másban okés a dolog.
Én meg nagyon rendszeretető vagyok. Még a szennyes ruhát is összehajtva teszem a szennyestartóba.
Úgy döntöttünk inkább folytatjuk külön mint hogy egymás agyára menjünk.
2016. jún. 19. 13:50
6/8 anonim válasza:
A párom és én így vagyunk, igaz, mi az egyetemi tanulmányaink miatt laktunk egy évet együtt külföldön (ösztöndíjjal voltunk kint)és így volt a legkedvezőbb. Aztán mikor hazajöttünk ugye külön költöztünk, egy éve vagyunk így lassan, de ősztől ismét összeköltözünk, ha minden jól megy és találunk munkát, hogy eltarthassuk magunkat. Nem akarunk tovább a szülök nyakán élni.
7/8 anonim válasza:
Ismerős kérdező. Én az első naptól húztam egy láthatatlan vonalat a szobánkban (szerencsére nagy a szoba).
Az ő felén ő tart rendet (ami nekem kupi amúgy), a másik felén pedig én tartom a saját rendemet. Nem rakjuk át egymáshoz a cuccainkat.
Mindenki hülyeségnek gondolta, de 4 éve lakunk így és soha nem kellett vitatkoznunk a rend miatt.
Érdemes ilyen alternatív megközelítésekben gondolkodni szétköltözés előtt, legyen akármi a probléma.
Hajrá!
8/8 anonim válasza:
Hallottam.. pár hónapig maradtak együtt...mi a terv a jövőre nézve ha nem tudtok együtt élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!