Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom ver engem?
Haaat ez fura, nalaunk ez ketszer elofordult engem meg almaban sem vert meg, hanem valami remalma volt, kiabalta es rangatta a hajamat,ugyhogy orrba vagtam amitol felebredt, mert elkezdett verezni az orra. MIndketten elnezest kertunk, de nala tudom, h nem szandekos volt.
A masodik eset ismet hajhuzasos volt, de en is aludtam es almomban kicsavartam a csuklojat amire velebredt, ismet mindietten elnezest kertunk:-)))
Azota osszekotom a hajam este, es azota sem volt semmi problema:-))Ha hallom h almaban beszel, vagy nyunnyog, akkor atolelem mert remalma van.
Ha foltok vannak rajtad az nem oke, az meg foleg nem h kozli h neked ez jar. Erted, valaki alszik, az almaban sztem nem tamad meg, max elkezdi tepni a hajadat szoval en mas agyba koltoznek a helyedben:-)
#5 Fogadok te is rendes, kedves srácnak gondolod magad, akit ezek miatt a (nemlétező) tulajdonságaid miatt kerülnek a nők, nem pedig azért, mert súlyosan lelki beteg vagy. Csak így tovább!
Kérdező, aludjatok külön addig, amíg nem talál valami megoldást erre a pasid. Ha amúgy normális, akkor őt talán még jobban bántja, hogy öntudatlan állapotában bánt téged, ha meg azt mondja, hogy túlreagálod, az jel lehet arra, hogy nem a megfelelő emberrel vagy.
Van ilyen.Az "azt érdemled",egy rossz viccnek indult.
A hapinak pszichés gondjai vannak.Ideje szakember segítségét kérnie.Félelmeivel önmaga nem fog boldogulni.
Nem hiszem,hogy direkt bántott.
Orvost!
De mit szól ő ehhez?
Azért, hogy kék-zöld foltjaid vannak, ahhoz nagyok kell ütni.
Vagy próbáljon meg valami nyugtató félét, hátha
avontnl válaszolónak:
Aki ébren kedves miért bántana szándékosan éjjel?Nincs indíték!Téves következtetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!