Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátom nem kíván engem. (a többi lent)
Fél éve vagyok együtt a barátommal.Túl korán feküdtünk le. A kapcsolatunk harmadik hetében. Ő már nem volt szűz viszont én az voltam. Azóta nem feküdtünk le. Célozgattam én neki hogy kívánom.de terelte a témát. Meg szerettem volna ott aludni nála de azt mondta a rossz jegyei miatt nem lehet stb.
Nem értem.Kerdeztem tőle miért nem akar lefekedüdni velem vagy nem volt jó velem.Miért nem kíván? Aztmondta túl hamar lefeküdtünk és az nem volt helyes.Valaki érti ezt?
19/L
De akkor mit akar? Már lefeküdtetek, ezzel nem lehet mit kezdeni. Olyan is van, hogy az első randin lefekszenek egymással, az már talán kicsit elsietett, de ettől még nem elítélendő, abból is lehet ugyanolyan jó kapcsolat.
Őszintén én kiröhögtem volna.
Na és meddig akarod húzni a dolgot hogy legyen is valami mert így elég síralmas hogy nem kíván!
Lépj tovább ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!